fbq
Kotimaa
29.07.2021 21:25
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram
Veronica Verho
Matti-mäyräkoiran pissavahinko yllätti Veronica Verhon kauppakeskuksessa – näin hän selvisi tilanteesta!
Kotimaa
29.07.2021 21:25
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram

Love Island Suomi -ohjelman juontajaksi hyppäävä mediapersoona Veronica Verho, 25, kertoo Seiskalle ihanasta koiravauvastaan Matista. Juontaja ja hänen kihlattunsa Juhani Koskinen saivat nimittäin alkukesästä kotiinsa pikkuisen mäyräkoiran.

Lue lisää: Tässä on Matti-mäyräkoira! Veronica Verho ja Juhani Koskinen saivat perheenlisäystä: "Meidän sydämet pakahtuu onnesta ja rakkaudesta!"

Kommelluksia on tapahtunut niin, että niistä saisi Veronican mielestä kirjoitettua kirjan. Kampissa Helsingin keskustassa heillä kävi hiljattain pieni vahinko.

- Kävimme ensin Matin kanssa lemmikkieläinliikkeessä, jossa hän sai herkkupaloja. Hän oli oikein hyvin ravittu. Fiilistelimme sitä ihmisvilinää siellä, mutta sitten tulikin semmoiset kuset siihen keskelle maata!

Pienikokoinen Matti yllätti totaalisesti omistajansa.

- En ole ikinä nähnyt, että koira pissaisi niin paljon. Se lätäkkö oli hänen kokoisensa. En voinut muuta kuin nauraa, kun sadat ihmiset pörräsivät siinä ympärillä.

Lue lisää: Veronica Verhon ja Matti-mäyräkoiran päiväkävely sai jännittävän käänteen: ”Taisi mennä häntä koipien väliin” – katso kuvat!

ALUSTA PELASTI

Veronican onneksi hänellä oli mukana koirille tarkoitettu pissa-alusta, jonka hän levitti Matin tarpeiden päälle. 

- Toivoin vain, että se imisi sen. Nauroin siinä tilanteessa aivan katketakseni. Kun homma oli hoidettu, nappasin Matin kainaloon ja vein alustan roskiin. 

- Tämä oli ihan hyvä harjoittelu, mutta katsotaan sitten joskus myöhemmin uudelleen, hyväntuulinen Veronica heittää.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »