fbq
Kotimaa
16.05.2022 09:23
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Helmi-Leena Nummela
Vau, mikä salikaunotar! Helmi-Leena Nummela paljasti jäätävät lihaksensa
Kotimaa
16.05.2022 09:23
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Lapsensa isästä, näyttelijä-juontaja Roope Salmisesta äskettäin eronnut näyttelijä Helmi-Leena Nummela odottaa jo kovasti kesän alkamista.

Sunnuntaina julkaisemassaan päivityksessän Helmi-Leena poseeraa kuntosalin pukuhuoneessa ja näyttelijä kertoo, että on päätynyt puntille virittäytyäkseen parhaalla mahdollisella tavalla kesään.

- Valmistaudun täällä asiaan kuuluvalla vakavuudella KESÄÄN. Seuraavat viikot sisältää sopivassa määrin suunnitelmia ja suunnittelemattomuutta ja pliispliis sellaisia lämpötiloja, et vois mennä rannalle ja mikä tärkeintä: Stadikalle. Meen kyl varmaan enivei. Pitäähän mun tietää mitä vakimummoille kuuluu, koska olen itsekin sellaiseksi joku päivä tuleva, Helmi-Leena kertoo päivityksessään.

Lue myös: Näkyy läpi! Roope Salmisesta eronnut Helmi-Leena Nummela poseeraa läpikuultavassa valkoisessa paidassa

Päivityksessä huomion kiinnittää näyttelijän kireä kevätkunto sekä erityisesti hänen hauiksensa, jota Helmi-Leena pullistaa kuvassa. Ei olekaan epäilystä, etteikö Helmi-Leenan krooli ole varsin tehokas.

Reilu viikko sitten äitienpäivänä Helmi-Leena yllätti seuraajansa julkaisemalla kuvasarjan hänen ja Roope Salmisen yhteisen lapsen kanssa.

Kiitos, että saan olla sun äiti. Joka päivä kanssasi on ihmeitä ja sekoilua täynnä, näyttelijä kirjoitti söpöjen otosten oheen sydänten kera.

Lue lisää: Erosi vasta Roope Salmisesta – nyt Helmi-Leena Nummela julkaisi kuvia pariskunnan yhteisestä lapsesta - "Ihmeitä ja sekoilua"

Helmi-Leenan esikoislapsi syntyi keväällä 2020 ja täytti siis vastikään kaksi vuotta.

Syke-sarjan taannoisessa lehdistötilaisuudessa Helmi-Leena kertoi Seiskalle, miten ihana hänestä on seurata lapsen kehitystä.

- Hän puhuu tosi paljon. Kauhulla odotan, että lapsi kertoo haluavansa isona näyttelijäksi. Olen jo miettinyt valmiiksi, miten perustelen, että joku muu ammatti voisi olla parempi, Helmi-Leena naurahti Seiskalle.

Lue myös: Shokkiero! Helmi-Leena Nummela ja Roope Salminen: "Parisuhteemme on päättynyt"

Helmi-Leena ja Roope ilmoittivat erostaan huhtikuun lopulla molempien Instagram-tileillä. Putouksessa tavanneen ex-pariskunnan suhde alkoi vuonna 2019.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »