fbq
Kotimaa
26.04.2022 21:55
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Mikko Leppilampi & Beata Leppilampi.
Vain kuukausia synnytyksestä! Beata Leppilampi, 27, edusti sädehtivänä – paljasti ärsyyntyneensä kehuista: ”Miten sellaisen sanominen voi olla ok?”
Kotimaa
26.04.2022 21:55
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Helsingin Svenska Klubbenilla on vietetty tänään tiistaina (26.4.) arvovaltaista juhlailtaa. Hänen kuninkaallinen korkeutensa Kentin prinssi Michael, 79, juhlii parhaillaan Suomessa serkkunsa, kuningatar Elisabet II:n, 96, juhlavuotta.

Yhdistyneen kuningaskunnan kuningattarella tulee tänä vuonna täyteen 70 vuotta britti-imperiumin vallankahvassa. Sitä juhlistamaan olivat saapuneet myös kotimainen julkkispariskunta Mikko ja Beata Leppilampi.

Lue myös: Kuningatar Elisabet II:n serkku saapui Suomeen – Kentin prinssi Michael, 79, hurmasi Helsingissä: näitä kolmea asiaa hän kehui Suomessa

Hänen kuninkaallinen korkeutensa juhlistaa serkkunsa, kuningatar Elisabet II:n, 70-vuotisjuhlavuotta vallankahvassa.
Hänen kuninkaallinen korkeutensa Kentin prinssi Michael, 79, juhlistaa serkkunsa, kuningatar Elisabet II:n, 70-vuotisjuhlavuotta vallankahvassa. Kuvassa vieressä suomalainen oopperatähti Karita Mattila.

Beata palaa töihin

Jos brittihovin vierailut Suomessa ovat harvinaisia, niin lähes samaa tasoa on ollut Leppilampien radiohiljaisuus. Mikkoa, 43, ja Beataa, 27, on nähty yhä harvemmin julkisuudessa – varsinkin viime syyskuun jälkeen, kun pariskunta sai esikoislapsensa.

Helsingin Svenska Klubbenilla Mikko pysytteli tuttuun tyyliinsä median ulottumattomissa, mutta hyväntuulinen Beata pelmahti mielellään mikrofonimeren eteen kertomaan kuulumisiaan.

– Olen nauttinut vauvakuplastani. Tietyllä tavalla on surullista rikkoa se, mutta on myös ihana palata takaisin töihin. On tärkeää säilyttää myös oma ura, ettei vain jää kotiin, kesällä luisteluvalmentamisen pariin palaava Beata jutteli.

Lue myös: Mitä ihmettä? Mikko ja Beata Leppilampi herättivät huomiota ensi-illassa

Mikko, 43, ja Beata Leppilampea, 27, näkee harvakseltaan edustamassa yhdessä.
Mikko, 43, ja Beata Leppilampea, 27, näkee harvakseltaan edustamassa yhdessä.

Vauva-arki yllätti

Reilu puoli vuotta vauva-arkeen totutellut Beata tunnusti uuden elämänvaiheen yllättäneen.

– Vauva-arki oli alkuun rankempaa kuin olisin osannut kuvitella. Se oli myös hyvin kokonaisvaltaista, vaikka senhän osasi arvatakin.

– Mutta nyt kun on muodostunut rutiinit, vauva alkaa jo olla isompi ja häneltä löytyy jo persoonaa, niin onhan se kyllä maailman ihaninta.

Lue myös: No nyt on huvit! Mikko Leppilampi hauskuuttaa poikaansa väkivaltaisen näköisellä viihteellä - katso video!

Beatan tyrmäävä figuuri kerää kehuja, mutta ne eivät välttämättä aina ole tuoreen äidin mieleen.
Beatan tyrmäävä figuuri kerää kehuja, mutta ne eivät välttämättä aina ole tuoreen äidin mieleen.

”Syötkö sä ollenkaan?”

Upeassa iltapuvussaan sädehtinyt Beata ja tapansa mukaan vimosen päälle tyylikkäänä edustanut Mikko lukeutuivat illan kuvatuimpiin pariskuntiin.

Eräs toimittaja huomautti ihastellen, miten tajuttomassa tikissä Beata on vain puoli vuotta synnytyksen jälkeen.

Vaikka havainto lienee ollut oikea ja se oli taatusti tarkoitettu kehuksi, Beata kertoi olleensa ärsyyntynyt siitä, että niin moni jaksaa hämmästellä hänen hoikkuuttaan.

– Monesti ihmiset tulevat sanomaan, että apua, kun sä olet niin kauhean laiha! Olen miettinyt, että miten sellaisen sanominen voi olla ok.

– Olen oikein loukkaantunut, kun joku on tullut sanomaan, että ”Apua, sä olet ihan kamalan laiha!” ja että ”Syötkö sä ollenkaan?” Ihmisen kehon kommentointi on muutenkin aina vähän niin ja näin, Beata hymähti.

Lue myös: Mammat radalla! Beata Leppilampi ja Chachi Hildén bilettivät railakkaasti yhdessä - katso kuvat