fbq
Kotimaa
23.06.2022 12:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram, Wallun ja Empun albumi
Tempparit-Wallu ja Emppu
Tyylikkäät TIS-Wallu ja Emppu poseeraavat rakastuneina: "Pienissä häissä"
Kotimaa
23.06.2022 12:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram, Wallun ja Empun albumi

Temptation Island Suomesta tutut Wallu ja Emppu ovat edelleen yhdessä. Temppareiden seitsemännelle tuotantokaudelle pariskuntana osallistunut kaksikko päätyi eroon ohjelman kuvausten päätteeksi, mutta he palasivat myöhemmin yhteen.

Viimeksi Seiska on uutisoinut heidän reissaamisestaan Thaimaassa. Nyt kaksikko on taas Suomessa. Wallu jakoi eilen keskiviikkona (22.6.) Instagram-tililleen kolme kuvaa sisältävän päivityksen.

Kuvista selviää, että pariskunta oli ollut häävieraina komeissa puitteissa järjestetyissä hääjuhlissa. Ensimmäisessä kuvassa kaksikko suutelee ja toisessa poseeraa kameralle rakastuneina. Lisäksi päivityksen viimeisessä kuvassa Wallu poseeraa yksin.

- Eilen oltii pienissä Häissä, Wallu on kirjoittanut kuvatekstiin.

Aihetunnisteiksi tosi-tv-tähti on lisännyt muun muassa "rakkautta ikuisesti" ja "kesähäät".

- Ihanat, parikin Wallun seuraajaa on kommentoinut.

Lue myös: TIS-Iltarovio: Emppu hoiteli sinkku-Joonan peiton alla - Wallun kyyneleet eivät vakuuta: ”Nyt saat luvan kestää yhden jos toisenkin käteenvedon!”

Värikäs pari

Wallu kommentoi tammikuussa Seiskalle Thaimaasta käsin, että hänen ja Empun parisuhde kukoisti. Hän kuitenkin kertoi, etteivät pariskunnan omat häät olleet vielä ajankohtainen asia.

- Pohdimme, että tällainen matkaileva elämäntyyli voisi olla meidän juttumme. Maapallolla on paljon nähtävää ja matkailuhan avartaa, Wallu pohti tuolloin kaksikon tulevaisuutta.

Lue myös: Yllätyspaljastus TIS-Wallun menneisyydestä: nähtiin televisiossa jo kauan ennen Temppareita!

Wallu ja Emppu
Näin rakastuneina pari reissasi Thaimaassa alkuvuodesta.

Emppu ja Wallu osallistuivat Temppareihin kumpikin myös sinkkuina, kun he eivät vielä olleet yhdessä. Varattuna sarjaan osallistuessaan Wallu aiheutti tv-katsojien keskuudessa pahennusta viekottelemalla sinkku-Jeminaa ja juhlimalla hyvin villisti.

Lue myös: Temppareiden kohupari Wallu ja Emilia yllättävät: edessä hurja elämänmuutos - ”Nyt on aika lähteä seikkailemaan"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »