fbq
Kotimaa
02.01.2022 12:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram
TIS-Emppu ja Wallu
Temppareiden kohupari Wallu ja Emilia yllättävät: edessä hurja elämänmuutos - ”Nyt on aika lähteä seikkailemaan"
Kotimaa
02.01.2022 12:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomen eli Temppareiden seitsemmänneltä tuotantokaudelta muistettavat Waldemar "Wallu" Kettunen ja Emilia "Emppu" Ikonen ovat lähtemässä pois Suomesta. Wallu kertoi jo marraskuussa Instagram-tilillään pariskunnan suunnitelmista.


- Jee hyvii uutisia, nyt nimittäin puhaltaa uudet tuulet. Oon pitkään haaveillu et talvet vois asua ulkomailla. Nyt vihdoin elämäntilanne on sellanen et muuttaminen ulkomaille on mahdollista. Emilian kanssa meille tuli mahdollisuus tehdä duunia eli (somea) ulkomailta käsin. Tänään ostettiin lentoliput Thaimaahan. Nyt pitää viellä irtisanoa tää ihana Triplan asunto ja laittaa tavarat varastoon, mies kirjoitti tuolloin.

Eilen lauantaina (1.1.) Wallu jakoi hänestä ja Emiliasta suloisen yhteiskuvan. Kuvatekstistä käy ilmi, että pariskunnan suunnitelmat ovat konkretisoitumassa.


- Hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille.Meillä Vuosi 2022 alkaa seikkailulla. Eilen tehtiin kämpän loppusiivous haikeissa tunnelmissa ja tänään luovutettiin meidän ihana Triplan asunto. Tässä asunnossa ollaan yhdessä koettu monia ihania hetkiä ja paljon muistoja, nyt on aika lähteä seikkailee mailmalle mun rakkaimman ihmisen kanssa.


Moni Wallun seuraajista toivottaa kommenteissa onnea pariskunnan seikkailuihin.

- Hyvää uuttavuotta, Ex on the Beach Suomesta tuttu Henkka toivotti.

- Hienoo! Elämä on retki! ❤️ Pitäkäähän toisistanne huolta, eräs seuraaja kirjoitti.

Wallu aiheutti pahennusta

Wallu ja Emilia esiintyivät alun perin molemmat sinkkuina Temppareiden neljännellä tuotantokaudella. Myöhemmin parisuhteeseen ryhtynyt kaksikko yritti vältellä houkutuksia pariskuntana seitsemännellä tuotantokaudella, mutta reissu päättyi pariskunnan eroon.

Myöhemmin yhteen palanneesta pariskunnasta erityisesti Wallu aiheutti huomiota erikoisella käytöksellään ohjelmassa. Hänet muistetaan esimerkiksi ihastuksestaan sinkku-Jeminaan, joka osallistui tällä hetkellä televisiossa nähtävillä olevaan kauteen varattuna.

Lue myös: Ikuinen vappu jatkuu Temptation Island Suomessa! Wallu ottaa liikaa miestä väkevämpää ja avautuu kiusallisesti: Olen vemputtanut töissä, junassa...


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »