fbq
Telkkari
08.05.2020 13:25
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Antero Alhonen ja Jenna Mäkikyrö
TIS-Iltarovio: Emppu hoiteli sinkku-Joonan peiton alla - Wallun kyyneleet eivät vakuuta: ”Nyt saat luvan kestää yhden jos toisenkin käteenvedon!”
Telkkari
08.05.2020 13:25
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Itsekin Temptation Island Suomi -ohjelmassa mukana ollut Jenna Mäkikyrö ja Seiskan toimittaja Antero Alhonen ruotivat kohusarjan tapahtumia suorin sanoin. Etenkin Emilian ja Wallun suhteen tilanne herättää keskustelua.

Wallu murtui iltanuotiolla kyyneliin nähtyään Emilian antamassa käsihoitoa sinkku-Joonalle.

- Antaisin hänelle Viikon itku -pokaalin. Sen jälkeen ojentaisin hänelle peilin ja sanoisin: ”Katsotko tuohon peiliin ja kysyt, mistä tämä kaikki alkoi”, Antero lataa.

- Emppu meni aika helvetin pitkälle tekemättä yhtään mitään, Jenna komppaa.

Wallu on kertonut avoimesti olleensa uskoton Emilialle heidän suhteensa aikana. Joka kerta he ovat päättäneet antaa suhteelleen uuden mahdollisuuden.

- Onko tässä käynyt niin, että Wallu on tottunut tekemään mitä haluaa, ja Emppu on aina niellyt kaiken p**kan ja antanut anteeksi? Nyt, kun Emppu kirjaimellisesti otti ohjat omiin käsiinsä, oli se Wallulle niin kova isku, Antero pohtii.

Wallun kyyneleet eivät vakuuta Jennaa ja Anteroa, koska Wallu on kertonut avoimesti ihastuneensa sinkku-Jeminaan ja pussaillut tätä.

- Sinä olet riehunut siellä alusta asti. Nyt saat luvan kestää yhden käteenvedon – toisenkin, jos sellainen tapahtuu, Antero sanoo jyrkkänä.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »