fbq
Kotimaa
10.01.2022 15:44
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Tuure Kilpeläinen
Tuure Kilpeläiseltä yllätysilmoitus - "Erkaantumiseen ei liity mitään draamaa tai riitaa"
Kotimaa
10.01.2022 15:44
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Vain elämää -ohjelmastakin tuttu muusikko Tuure Kilpeläinen, 51, teki maanantaina yllätysilmoituksen Instagram-tilillään. Tuure kertoi someseuraajilleen, että hänen Kaihon Karavaani -yhtyeensä taival päättyy ainakin toistaiseksi tulevan kesän jälkeen.

- Rakkaat ihmiset. Täten ilmoitan, että Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani jää ensi kesän jälkeen pidemmälle tauolle. Me teemme (toivon mukaan) maalis-huhtikuussa konserttisalikiertueen ja kesällä vielä festarikeikat, mutta syyskuun 2022 alussa yhteinen toiminta lakkaa, Tuure kirjoitti.

Lue myös: "Sydän suree" Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco laittoivat tv:stä tutun unelmiensa kodin myyntiin painavasta syystä - katso kuvat ja hintapyyntö

Hän lisäsi heti perään huomion, ettei yhtyeen taukoon liity erimielisyyksiä tai muuta shokeeraavaa.

Erkaantumiseen ei liity mitään draamaa tai riitaa.

- Karavaanin taival on kestänyt yhtäjaksoisena nyt reilut 12 vuotta. Tämä aika on ollut omassa elämässäni täysin mullistavaa ja arvokasta. Olen kasvanut esiintyväksi muusikoksi ja artistiksi tässä ryhmässä, ilman Karavaanin jäbiä se ei olisi tällä tavoin tapahtunut. Olemme saaneet tehdä satamäärin hienoja keikkoja ja luovia studiosessioita. Karavaani on ollut tiivis veljesporukka, matkan varrella olemme jakaneet kaikkea sitä mitä tie on tuonut eteen.

 

Mitä Karavaanin jälkeen?

Tuure tuntuu päivityksen perusteella jo miettivän, mitä hän voisi tehdä sen jälkeen, kun Kaihon Karavaani on soittanut viimeisen keikkansa.

- Minulle on vähitellen voimistunut olo, että täytyy katsoa mitä muuta täällä voisi tehdä. Luovan työn edellytys on, että antaa tilaa uudelle. Muutos on tässä kohdassa oikealta tuntuva ratkaisu, vaikka se pelottaa ja joka toinen päivä aiheuttaa sietämätöntä haikeutta. Nämä jäbät ovat minulle rakkaita ja meillä on edelleen hauskaa yhdessä. En haluaisi joutua erilleen heistä mutta täytyy etsiä lähdettä, jossa on mahdollisesti jotain uutta.

- Musiikkia, kirjoittamista, maalaamista… en tiedä vielä tarkkaan mitä se on. Ensin täytyy putsata pöytä, ennen kuin uutta alkaa virrata. Tänä vuonna teemme vielä kevään ja kesän kiertueet, sitten Karavaani ajaa vankkurit jäihin. Kesän festarit on suunniteltu syyskuun alkuun asti.

Lue myös: Vain elämää: Tuure Kilpeläinen avoimena lapsuudenperheen tiukasta taloustilanteesta: "Kesäsiirtolaan 11-vuotiaana"

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani ovat kiertäneet Suomea yhdessä jo yli kymmenen vuotta.
Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani ovat kiertäneet Suomea yhdessä jo yli kymmenen vuotta.

Perhe-elämän puolella Tuurella riittää joka tapauksessa puuhaa, sillä hänen vaimonsa Manuela Bosco, 39, odottaa pariskunnan toista yhteistä lasta, jonka laskettu aika on keväällä. Helmikuussa 2019 syntyneen lapsen lisäksi sekä Tuurella että Manuelalla on kaksi lasta aiemmista suhteistaan, joten uusioperheessä on kesän alkaessa jo peräti kuusi lasta.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »