fbq
Kotimaa
11.04.2022 09:14
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Mmiisas
Tubettaja Mmiisas joutui rikoksen uhriksi Italiassa: "Mulla ei oo sanoja"
Kotimaa
11.04.2022 09:14
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Sometähti Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila kertoo somessa joutuneensa varkaan uhriksi.

Italiassa lomaillut Mmiisas mainitsee Instagram-videotarinoissaan varkaan vieneen hänen puhelimensa.

- Tyypit. Mulla ei oo sanoja. Mun puhelin varastettiin Milanon metrossa reissun viimeisenä aamuna. Joten vika päivä Italiassa meni säätäessä ja säätäessä. Sain suljettua ja tyhjennettyä puhelimen etänä, vaihdoin kaikki salasanat ja suljin tilapäisesti liittymän. Kaiken pitäis olla sen suhteen ok, Mmiisas kirjoittaa. 

Lue myös: Tubettaja Mmiisas haaveilee kukkaishäistä: "Siellä pitää olla luonnonläheistä" - palkkasi editoijan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun vuoksi!

Kuvapäivityksissään silminnähden pettynyt sometähti toteaa jättäneensä puhelimensa varmuuskopioinnit tekemättä ennen matkaa. Mmiisas on siis menettänyt korvaamatonta sisältöä puhelimeltaan.

- Arvatkaa, olinko varmuuskopioinut puhelimen sisältöä? En ollut. Kaikki tuhannet kuvat, tärkeet muistot, yhteystiedot ja työmuistiinpanot meni. 

Mmiisas kertoo hankkineensa uuden puhelimen ja toteaa olevansa kiitollinen siitä, ettei varkaustilanteessa sattunut henkilövahinkoja.

- No nyt on uusi typötyhjä puhelin, ja aloitetaan kaikki puhtaalta pöydältä. Onneksi kellekkään ei sattunut mitään ryöstötilanteessa ja saipahan varas hienon puhelimen. Toivottavasti tulee tarpeeseen. Kerron koko tarinan seuraavalla videolla, hän kirjoittaa.

Lue myös: Paula Vesala ja Mmiisas juontavat UMK-finaalin! Juontopesti molemmille hyppy tuntemattomaan