fbq
Telkkari
06.08.2020 19:03
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan toimitus
Mmiisas
Tubettaja Mmiisas haaveilee kukkaishäistä: "Siellä pitää olla luonnonläheistä" - palkkasi editoijan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun vuoksi!
Telkkari
06.08.2020 19:03
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan toimitus

Tubettaja Miisa Rotola-Pukkila eli Mmiisas, 25, kertoo Tanssii Tähtien Kanssa -lehdistötilaisuudessa hääsuunnitelmistaan. 

Miisa meni alkuvuodesta kihloihin Tomas Grekovin, 25, kanssa ja pariskunta on jo ehtinyt vaihtaa ajatuksia tulevista hääjuhlista. Hän paljastaa myös tarkemmin toiveitaan juhlapaikan ominaisuuksista. 

- Haluan häät, jossa on lämmin tunnelma. Siellä pitää olla luonnonläheinen ilmapiiri. Olen ajatellut luonnonkukkia, koska sen tyyliset häät sopivat meille kahdelle. 

Häät ovat odotettavissa vasta parin vuoden päästä, ja Miisa sanoo, ettei aio huolehtia niistä vielä sen enempää. Hän keskittyy nyt täysillä tanssimaan. 

Lue myös: Tubettajapariskunta Mmiisas ja Tomas menivät kihloihin: "Eukosta tuli emäntä" - kuvat kihlasormuksesta!

 

Palkkasi editoijan apuun 

Tubetähdellä on YouTube -kanavallaan huimat 385 tuhatta tilaajaa. Tanssikilpailu ja tubettaminen tulevat Miisan mukaan kulkemaan rinnakkain syksyn aikana. Hän aikoo avata tanssitaivaltaan YouTuben puolella, ja on sitä varten palkannut ammattilaisen videonmuokkausta varten.

- Uskon, että ohjelman tekeminen tuo jopa lisää ideoita itselleni. Olen silti palkannut editoijan siltä varalta, että minulle tulee liian kiire, Miisa sanoo.

Lue myös: VML: Supersuosittu tubettaja Mmiisas ja hänen Tomas-kultansa rakkaushaastattelussa – yksi asia täysin kielletty videojulkaisuissa! 

Tyypillisesti Miisa on tottunut hoitamaan videoiden editoinnin itse. Hän suunnittelee kuvaavansa katsojilleen tunnelmia kulissien takaa, mutta myös kertomaan miten treenit etenevät. 

- Aiemmin olen tehnyt itse kaiken. Joihinkin isompiin projekteihin olen tosin silloin tällöin saattanut tarvita apua, Miisa myöntää.