fbq
Kotimaa
17.05.2022 13:07
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sabina Särkkä
"Tissit ja tööttäs" - Sabina Särkkä ja bloggaaja Julia Toivola paljastivat rintansa ohi kulkevalle laivalle, eikä se jäänyt huomaamatta: somevideo julki
Kotimaa
17.05.2022 13:07
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Malli ja ex-missi Sabina Särkkä lomailee parhaillaan ystäviensä kanssa Kroatiassa. Sabina on julkaissut Instagram-tilillään ja videotarinassa kuvia ja videoita, joissa seurue seilaa hulppealla veneellä Adrianmerellä.

Matkalla ovat mukana muun muassa kaapista tullut ex-jääkiekkoilija Janne Puhakka, julkkisbloggaaja Julia Toivola sekä Miss Suomi Sara Siepin sisko Alisa Sieppi.

Maanantaina Sabina julkaisi Instagram-tarinassaan hauskan videon, jossa Sabina, Julia ja kolmas nainen päättävät repäistä, kun huomaavat sikäläisen Jadrolinija-yhtiön autolautan ohittavan ystäväseurueen veneen.

Lue myös: Huh, mikä lomabeibi! Sabina Särkkä poseeraa bikineissä Kroatian auringon alla

Naiset juoksevat veneen kannen reunalle laivaa kohti ja yhtä aikaa repäisevät bikiniyläosansa ylös. Rintojen vilautus ja heiluttelu saakin ohi kulkevan laivan kapteenilta välittömän reaktion, sillä laiva tööttää lujaa vastaterveisenä vilautteleville naisille. Tööttäys saa Sabinan ja hänen ystävänsä repeämään nauruun. 

- Tissit & tööttäs, videon päällä lukee.

Video on vielä parhaillaan nähtävänä Sabinan tilin videotarinassa, joka on julki vain yhteensä 24 tuntia.

Ystävykset ovat viettäneet lomaa ökypaatilla pelaten, tanssien, aurinkoa ottaen sekä vieraillen Adrianmeren upeilla saarilla.

Matkan aikana Sabina on julkaissut myös upeita kuvia kauniista maisemista.

Lue myös: Välit taas kunnossa! Sara Sieppi ja Sabina Särkkä matkustivat yhdessä luksuslomalle

Sabina on naimisissa Ossi-kultansa kanssa. Pariskunta avioitui syyskuussa 2019. 

Lue myös: Sabina Särkältä herkkä paljastus avioliitostaan: ”Mun mies herää aina vähän ennen mua…”

Sabina on nähty tosi-tv-ohjelmissa, kuten Selviytyjät SuomessaMartina ja hengenpelastajat -ohjelmassa, sekä Viidakon tähtösissä. Jälkimmäisessä hän oli mukana toisella tuotantokaudella vuonna 2013, ja vei kisavoiton kotiin. Viimeisimpänä hänet on nähty Myyrä -sarjassa.

 

 

Tältä puolestaan näyttää Sabinan bloggaajaystävä Julia Toivola:

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »