fbq
Kotimaa
02.03.2022 16:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Sabina Särkkä
Sabina Särkältä herkkä paljastus avioliitostaan: ”Mun mies herää aina vähän ennen mua…”
Kotimaa
02.03.2022 16:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Vuoden 2012 Miss Suomi -kisan ensimmäinen perintöprinsessa Sabina Särkkä, 33, julkaisi Instagram-sivullaan aamuaurigossa kylpevän kuvan kahvipöydästä. 

- Mä rakastan tiettyjä meidän aamurutiineja, hän kertoo kuvatekstissä.

- Mun mies herää aina vähän ennen mua ja jauhaa ensimmäisenä kahvipavut ja valmistaa kahvin french pressissä. Sit päästää koiran herättelee mut, Sabina juttelee avioparin rauhallisen kuuloisista aamuista.

 Lue myös: Nakuyllätys: Sabina Särkkä poseeraa yläosattomissa, haluaisi muuttaa yhden asian itsessään - sensuellit kuvat ja video!

Julkaisun toisessa kuvassa pehmoiseen villapaitaan sonnustautunut kaunotar on napannut aamiaispöytään Pradan käsilaukun. Tarinoissa julkaisemansa kuvan perusteella hän nautti kahvin lisäksi skagenia ja paahtoleipää.

 Lue myös: Sabina Särkän yllättävä historia - taipuu edelleen vaativaan asentoon

Sabinan ja ystävä Sara Siepin viilenneistä väleistä oli puhetta alkuvuodesta, ja myös yhteisen ystäväpiirin kahtiajakautumisesta huhuttiin. Helsingin iltaelämästä tuttu parivaljakko nähtiin kuitenkin pian sen jälkeen yhdessä juhlimassa.

- Ei siinä ole ollutkaan mitään draamaa missään vaiheessa, Sabina kommentoi Seiskalle.

Lue myös: Sara Sieppi ja Sabina Särkkä remusivat shottibileissä aamuun asti

Sabina ja Ossi-rakas avioituivat Kreikassa vuonna 2019. Pariskunta on ollut pitkään yhdessä, sillä he kihlautuivat jo vuonna 2016.