fbq
Kotimaa
15.05.2022 22:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Sabina Särkkä
Huh, mikä lomabeibi! Sabina Särkkä poseeraa bikineissä Kroatian auringon alla
Kotimaa
15.05.2022 22:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Malli ja vuoden 2012 Miss Suomi -kauneuskilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Sabina Särkkä, 33, on suunnannut kohti etelää, ja nautiskeleekin tällä hetkellä Kroatian auringosta ja kirkkaan turkoosista Adrianmerestä.

Sabina julkaisi Instagram-sivullaan upean kuvaparin, jossa poseeraa bikineissä selin kameraan. Toinen kuvista on mustavalkoinen, toinen taas värillinen. Värikylläisestä kuvasta voi nähdä kristallinkirkkaan meren syvän sinen.

Lue myös: Sabina Särkältä herkkä paljastus avioliitostaan: ”Mun mies herää aina vähän ennen mua…”

Sabina on reissussa suuren ystäväporukan kanssa, ja matkaan on sisältynyt kaunottaren Instagram-tarinoiden perusteella esimerkiksi upealla paatilla auringonottoa ja delfiinien bongailua. Kannella kaverukset ovat nauttineet maisemien lisäksi hedelmäisestä juomasta. Euroviisujakin katseltiin ravintolan pöydässä, puhelimen näytöltä.

Lue myös: Nakuyllätys: Sabina Särkkä poseeraa yläosattomissa, haluaisi muuttaa yhden asian itsessään - sensuellit kuvat ja video!

Pääsivätpä ystävykset videoiden perusteella jopa viettämään myös paikallisen 65-vuotissyntymäpäiviä villien tanssikekkereiden merkeissä.

- OLI NIIN HAUSKAA! Tanssittiin vaan monta tuntii putkeen! Sabina kirjoittaa hurjan tanssivideon päälle, ja kertoo illan yltyneen letkajenkkaamiseen asti.

Upea Sabina on naimisissa Ossi-kultansa kanssa. Pariskunta avioitui syyskuussa 2019. 

Sabina on nähty tosi-tv-ohjelmissa, kuten Selviytyjät Suomessa, Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa, sekä Viidakon tähtösissä. Jälkimmäisessä hän oli mukana toisella tuotantokaudella vuonna 2013, ja vei kisavoiton kotiin. Viimeisimpänä hänet nähtiin Myyrä -sarjassa.

Lue myös: Oho! Sabina Särkkä kirmailee lumihangessa pakarat paljaana – seuraajat hullaantuivat hyytävästä tanssivideosta

Tilaa Seiskan uutiskirje! »