fbq
Kotimaa
22.05.2022 15:30
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Aki Roukala
Maustetytöt ja Agents
Tässä on yksi kesän odotetuimmista live-akteista – ”Ei sitä osannut edes unelmoida”
Kotimaa
22.05.2022 15:30
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Aki Roukala

Kahden koronakesän jälkeen luvassa on kuuma ja pitkä festarisuvi, jona poppi raikaa ja iskelmä soi liki joka niemennotkossa.

Patoutunut kysyntä ja ihmisten vapautunut liikkuminen tietävät hyvää myös festareiden järjestäjille ja tietysti artisteille. Keikat ovat merkittävä tulonlähde.

Suomen suloisessa suvessa keikkailevat nyt kaikki kynnelle kykenevät tähdet. Vakionimet, kuten Popeda, Eppu Normaali, Klamydia, Kaija Koo, Anssi Kela, Erin, Vesala, Haloo Helsinki! ja Elastinen saavat rinnalleen uudemmat starat, kuten Blind Channel, Behm, Portion Boys ja Gasellit.

Katso kesän kiinnostavimmat festarit tästä!

Agentsilla uusi livekuvio

Yksi kesän odotetuimmista live-akteista on legendaarisen Agents-yhtyeen yhteistyö kulttimainetta kantavien Maustetyttöjen kanssa. Vaikka kokoonpanon levytys on saanut kritiikkiä, live-esiintymiset varmasti kiinnostavat kansaa.

Lue myös: Muistatko? Esko Valtaojalle studiokeskustelussa hepulin saanut Renaz Ebrahimi torppasi Maustetyttöjen ehdokkuuden Emma-gaalassa kaksi vuotta sitten n-sanan takia: "Eivät pyytäneet anteeksi"

Agents X Maustetytöt esittävät niin Topi Sorsakosken klassikoiksi tulkitsemia hittejä kuin Maustetyttöjen melankolisia melodioita. Kokoonpano kiertää 22 keikan verran kesäfestareita Hangosta Ouluun.

– Ei sitä osannut edes unelmoida, että tällaistakin pääsisi tekemän vielä, Maustetyttöjen toinen muusikkosisko Anna Karjalainen on ihastellut.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »