fbq
Kotimaa
21.06.2022 12:50
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto
Panu rajala
Näin Panu Rajala kommentoi lähestymiskieltoaan: "Tragifarssi"
Kotimaa
21.06.2022 12:50
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi tänään tiistaina (21.6.), että kirjailija Panu Rajala, 76, on määrätty laajennettuun lähestymiskieltoon. Hakijana on Panun edesmenneen vaimon Marja Norhan tytär. Marja menehtyi viime vuonna äkilliseen sairauskohtaukseen.

Varsinais-Suomen käräjäoikeuden toimittamista asiakirjoista selviää Panun vierailleen edesmenneen vaimonsa tyttären kiinteistöllä useasti lukuisista kielloista huolimatta.

Lue lisää: Panu Rajala määrättiin laajennettuun lähestymiskieltoon: hakijana edesmenneen vaimon tytär - kosketteli intiimialueita sopimattomasti saunassa

Lisäksi Panu on kosketellut naisen intiimialueita sopimattomasti erään saunaillan yhteydessä elokuussa. Nainen oli olettanut Panun pyytävän anteeksi tapahtumaa, mutta naisen mukaan Panu oli suhtautunut siihen ylimielisesti ja vähättelevästi.

Nainen teki molemmista tapauksista rikosilmoitukset, mutta ne eivät johtaneet rikostutkintaan. Hän kertoi myös oikeudessa Panun lausuneen vuosien varrella aika ajoin seksuaalisväritteisiä kommentteja hänelle.

Käräjäoikeus määräsi Panun laajennettuun lähestymiskieltoon 17. kesäkuuta. Se on voimassa vuoden ajan.

Jos Panu rikkoo lähestymiskieltoa, voidaan hänet tuomita sakkorangaistukseen tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Päätös ei vielä ole lainvoimainen, sillä tyytymättömyyden ilmoitusaika ei ole vielä kulunut umpeen. Panulla on siis vielä aikaa valittaa päätöksestä hovioikeuteen.

Lue myös: Panu Rajalan Marja-vaimo on kuollut - äkillinen sairauskohtaus vei hengen

Näin Panu kommentoi

Seiskan tavoittama kirjailija ei ollut halukas kommentoimaan asiaa sen enempää.

– Tämä on tällainen syvästi yksityinen perhekeskeinen tapahtuma ja tragifarssi, ja siinä on piirteitä, jotka eivät minusta kuulu julkisuuteen ollenkaan, hän totesi ystävällisesti.

Lue myös: Jungnerin terveiset Panu Rajalalle: Ex-rakkaan päälle ei kuseksita!

Panu Rajala Marja Norhan
Marja Norha ja Panu Rajala edustivat yhdessä Linnan juhlissa vuonna 2015. Marja kuoli viime vuonna äkilliseen aivoverenvuotoon.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »