fbq
Kotimaa
14.06.2022 15:59
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Marko Tubli
Jenni ja Viivi
Muistatko vielä Viivi Avellánin? Tältä hän näyttää nyt
Kotimaa
14.06.2022 15:59
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Marko Tubli

Viivi Avellán, 45, ja Jenni Väänänen (o.s. Dahlman), 40, ikuistettiin nauttimassa ilolientä Helsingissä alkuviikosta.

Iloinen Viivi odotteli ystäväänsä Kämpin aurinkoisella terassilla, jolloin Jenni bongasi nopeasti Viivin vilkuttelut ja istui tämän viereen. Kaksikolla näytti olevan mukavaa keskenään. Viini virtasi ja keskustelu soljui luontevasti.

Lue myös: Viivi Avellán muisteli Seiskan kuvauksiaan, huh mikä blondi! ”Neljätoista vuotta ja kymmenen kiloa sitten” – kuva!

Jenni oli pukeutunut tyylikkäästi mustaan jakkuun ja mustiin aurinkolaseihin. Viivi luotti puolestaan leopardikuvioiseen huiviin, mustaan toppiin ja mustaan hameeseen. Hänen asunsa kruunasi musta hiuspanta.

Viivi
Viivi vilkutti iloisesti ystävälleen.

Jenni ja Viivi ovat olleet läheisiä ystäviä liki 20 vuotta. Viivi ikuistettiin Jennin kolmekymppisillä vuonna 2011 ja Jenni puolestaan Viivin polttareissa Nizzassa vuonna 2013. Nähtiinpä Viivi myös kannustamassa ystäväänsä Jenniä Posse-kuvauksissa vuonna 2014.

Jenni ja Viivi
Ystävykset nauttivat kylmästä juomasta kuumana päivänä.

Viivi asuu vakituisesti perheineen Singaporessa, jossa hän työskentelee hyvinvointialan yrittäjänä. Viivi tuli tunnetuksi suosittuna urheilujuontajana ja toimittajana. Viivillä on kaksi kouluikäistä lasta.

Viivi avellan
Viivin asusteet täydensivät tyylin.
Viivi ja Jenni
Viivi ja Jenni jatkoivat istuskelua sisätiloissa.

Lue myös: Hääsensaatio! Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen menivät salaa naimisiin!

Viivin tavoin myös Jenni on missihommiensa jälkeen nähty tv:ssä, kun hän juonsi Mallikoulua 2015. Jenni on nykyään naimisissa jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa. Häitä juhlittiin kesällä 2021. Parilla on kaksi pientä poikaa.

Ennen Ossia Jenni oli naimisissa F1-kuski Kimi Räikkösen kanssa. Liitto kesti kymmenen vuotta ja päättyi vuonna 2014.