fbq
Kotimaa
23.09.2022 18:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Seiskan lukija
iiro bärlund
Tältä TIS-Iiro näyttää nykyään - salakuvat!
Kotimaa
23.09.2022 18:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Seiskan lukija

Temptation Island Suomen viidenneltä tuotantokaudelta tuttu Iiro Bärlund ilmestyi helsinkiläiseen ravintolaan eilen torstaina (22.9.).

Iiro saapui trendikkääseen, japanilaista ruokaa tarjoavaan Shinobi-ravintolaan ystävänsä kanssa. He juttelivat innokkaasti drinkkien äärellä.

– Molemmat miehet rupattelivat iloisesti ja selailivat samalla puhelimiaan. Näytti siltä, että he yrittivät etsiä jotain netistä, Seiskalle raportoidaan.

Silminnäkijä huomasi myös Iiron uuden, räikeän hiustyylin.

– Hänellä on nykyään platinablondit hiukset, jotka todellakin erottuivat joukosta.

Lue myös: Tässä ovat uudet Temptation Island Suomen sinkut: "Panen kuin kani"

iiro bärlund
iiro bärlund

Iiro osallistui Temptation Islandin viidennelle tuotantokaudelle tuolloisen tyttöystävänsä Meiju Koskelan kanssa. Ohjelmassa Iiro esimerkiksi muhinoi sinkku-Janinan kanssa, ja iski silmänsä myös Pauliinaan. Viimeisellä iltanuotiolla hän ja Meiju päättivät erota. 

Lue myös: Huhhuh, mitä törkykommentteja - TIS-Iiro ylitti lopullisesti hyvän maun rajat: ”Se v***u istuu siihen munan päälle, ni j*****ta mä tykkään siitä”

Temptation island suomi meiju ja iiro
Meiju ja Iiro erosivat Temppareiden viimeisellä iltanuotiolla.

Iiro seurusteli jonkin aikaa missikisoista tutun Rebecca Reinikkalan kanssa. Heti eron jälkeen hän löysi Nina-rakkaan, ja pariskunta on nyt pitänyt yhtä yli kahden vuoden ajan. 

– Hän on ollut muutamassa kilpailuohjelmassa. Yksi on mielestäni rakkausreality, muut ovat olleet koko perheen kilpailuohjelmia, Iiro esitteli aiemmin rakkaansa.

Tinderistä alkanut suhde on ollut menestyksekäs. Iiro on taannoin hehkuttanut rakastaan siirappisessa somejulkaisussaan.

– En ole kovin uskonnollinen, mutta kaksi vuotta sitten joku tai jokin lähetti elämääni kauniimman enkelinsä kulkemaan kanssani yhteistä elämänpolkua.