Temptation Island Suomi - Iiro on törkeä puheissaan.

Huhhuh, mitä törkykommentteja - TIS-Iiro ylitti lopullisesti hyvän maun rajat: ”Se v***u istuu siihen munan päälle, ni j*****ta mä tykkään siitä”

Telkkari | 16.04.2019 21:38

Temptation Island Suomessa on jo useamman jakson ajan ihmetelty tyttöystävänsä Meijun kanssa viettelysten saarelle lähteneen Iiron käytöstä. Mies vakuuttaa rakkauttaan, mutta samaan aikaan muhinoi tummahiuksisen Janinan kanssa. 

Iiro ja Meiju
Iiro unohti tyttöystävänsä Meijun jo Temptation Island Suomen ensimmäisen jakson aikana. 

Kun Iiro kuuli Meijun sanovan iltanuotiovideolla, että parin suhde on lähestulkoon tuhoon tuomittu, tunsi Iiro vihdoinkin piston sydämessään. Huono omatunto kesti kuitenkin vain päivän verran, jonka jälkeen mies jatkoi Janinan kanssa muhinointia. 

Lue lisää: Muistatko? Temptation Island Suomi -Iiro on tuttu Olet mitä syöt -ohjelmasta - viinankulutus kauhistutti puolison sekä lääkärin!

janina pauliina
Pauliina ja Janina ovat kuin kaksi marjaa. 

Keskiviikkoillan jaksossa Temtpation Islandille saapuu kaksi uutta kasvoa. Jo kerran aikaisemmin pariskunta mukana olleet Joonas ja Pauliina nimittäin saapuvat illan bileisiin sinkkuina. Ennen kuin Iiro ehtii edes sanoa Janina, on mies iskenyt silmänsä jo Pauliinaan. 

Molemmat myöntävät, että he tulevat yllättävän hyvin toimeen keskenään. Pauliina myös vastaa Iiron naismakua paremmin kuin hyvin. Sen vuoksi Iiro ei pysty peittelemään innostustaan edes huonetoveriltaan Atsolta. Valitettavasti Iiron tapa kertoa kiinnostuksestaan on astetta rajumpi kuin osaisi odottaa. 

-Ei vittu se Pauliina oli mun makuun. Ei herran jumala. Jumalauta ois ollu kiva vi**u repii vi**uun ne farkkusortsit siitä. Vi**u se oli porno! Jumalauta oikeen semmonen, mä tiedän, ku se vi**u istuu siihen munan päälle, ni jumalauta mä tykkään siitä. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin! 

Katso myös TIS-Jennan Iltarovion uusin jakso - vieraana Niko Saarinen! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!