fbq
Kotimaa
29.01.2022 13:32
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram ja Adobe Stock
ylöset
Tällaista on Lauri Ylösen elämä Havaijilla – ”Se voi kuulostaa läpältä, mutta…”
Kotimaa
29.01.2022 13:32
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram ja Adobe Stock

Lauri Ylösen, 42, luotsaama The Rasmus kisaa Jezebel-kappaleellaan Suomen euroviisuedustajan paikasta Uuden musiikin kilpailussa tänä keväänä.  Havaijin postikorttimaisemat saivat jäädä, sillä Lauri perheineen viettää kisan takia nyt pidemmän ajan Suomessa.

Lauri kihlasi mallikultansa Katriina Mikkolan viime jouluna. Vuodesta 2016 lähtien yhdessä olleella pariskunnalla on 4-vuotias poika ja viime lokakuussa syntynyt tytär. Laurilla on lisäksi teini-ikäinen poika kariutuneesta liitostaan laulaja Paula Vesalan kanssa.

Lue myös: Kihlat! Näin romanttisesti Lauri Ylönen kosi Katariina-rakastaan – kuva

Palmujen alle

Laurin perhe muutti Havaijin Oahun saarelle syksyllä 2019. Sitä ennen perhe asui Kaliforniassa. Ajatus Havaijille muutosta syttyi, kun pariskunta oli nauttinut siellä lomailusta. Perheen koti sijaitsee rannan tuntumassa tornitalossa. Se on trendikkäällä alueella ja sopivan matkan päässä turistikeskuksesta.

– Saarella on ihan oma tunnelmansa. Se voi kuulostaa läpältä, mutta siellä todellakin reggae ja ukulele soivat, perheet viihtyvät puistoissa grillaten ja tietysti siellä myös surffataan, Lauri kertoi viime vuonna Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Lauri ja Katriina ovat jakaneet upeita kuvia Havaijilta sosiaalisen median kanaviinsa. Niistä välittyy lämmin perhekeskeinen tunnelma. Lauri ja Katriina ovat muun muassa ikuistaneet tunnelmallisia hetkiä poikansa kanssa hiekkarannalla turkoosin meren äärellä. Saaren karu ja kaunis luonto on innoittanut vanhempia patikoimaan, sukeltamaan ja suppailemaan.

Lauri on myös jakanut pienen vilauksen kodistaan. Muusikko teki viime vuonna someen videosarjan, jossa hän musisoi makuuhuoneessaan. Videoilla näkyy vaaleasti sisustetun makuuhuoneen seinille aseteltuja maalauksia sekä korkeat ikkunat, jotka olivat peitetty pimennysverhoin.

Lue myös: Yle: Lauri Ylösen markkinoimat, liki valmiit luksustalot purettiin Porvoossa – taustalla rakennusyhtiön konkurssi

Story of My Life: Lauri Ylönen perhetilanteestaan uutuusohjelmassa – ”Se on raskas tilanne”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »