fbq
Kotimaa
21.01.2022 14:15
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram
Eevi Teittinen
Tällaista Eevi Teittisen elämä on nyt, aitoon purkaukseen on helppo samaistua: "Peilistä katsoo kotivaatteet puklussa oleva tyyppi"
Kotimaa
21.01.2022 14:15
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram

Eevi Teittinen kertoo äitiydestä aidosti Instagramissaan. Hän ja Teemu Packalén saivat suloisen tyttären marraskuussa. 
Tuoreessa päivityksessään Eevi kertoo äitiyden olevan upeaa, mutta myös haastavaa. Hän kuvailee äitiyttä esimerkiksi maailman vaativimmaksi työksi.

Lue myös: Eevi Teittinen ja Teemu Packalén paljastivat lapsensa sukupuolen: "Suuret rakastajat, nehän tekee tyttöjä"

-  Jokainen kokee äitiyden eri tavalla. Mulle vaikeinta on pysyä itse elämässä kiinni, kun peilistä katsoo kotivaatteet puklussa oleva tyyppi ilman rutiineja. En nauti siitä, että olisin vaan kotona vauvan kanssa. Tarvitsen ihmisiä, tekemistä ja sunnuntait on pelastukseni, sillä silloin saan tehdä töitä. Yrittäjänä todella nautin siitä ja nyt työstä on muodostunut oma henkireikä, Eevi kuvailee arkeaan.

Jakamassaan julkaisussa Eevi pitää pienokaistaan hellästi sylissään.

Lue myös: Eevi Teittinen julkaisi hätkähdyttävän upean raskauskuvan: ”Nyt kannetaan mahaa ympäri kyliä” – katso!

Uusi normaali

Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Selviytyjät Suomi -osallistujanakin tunnettu Eevi kertoo arjen muuttuneen suuresti pienokaisen saapumisen myötä.
- Vanhasta normaalista arjesta ei ole paljoa jäljellä, mutta tilalle on tullut uusi normaali. Me mennään vauvan kanssa muutamissa menoissa yhdessä, mutta muuten vietetään paljon aikaa kotona oman porukan voimin. Sekin verottaa, varsinkin parisuhdetta, Eevi kertoo seuraajilleen somejulkaisussaan.

Urheilija ja valmentaja muistuttaa seuraajilleen olevansa yhä oma itsensä, vaikka arkeen on tullutkin mukaan suloinen pieni ihminen.
- Vaikka eletään pitkälti vauvan ehdoilla, olen minä edelleen minä. En vain äiti, vaan myös ystävä, puoliso ja valmentaja. Juuri ne kaikki yhdessä auttaa jaksamaan just nyt. Ja on muuten huikeaa mikä yhteisöllisyys täällä vallitsee vastakkainasettelun sijaan, Eevi kiittelee.

Rehellinen julkaisu on saanut alleen valtavasti tsemppaavia kommentteja. Monet kertovat samaistuvansa Eevin kamppailuun.

Lue myös: Eevi Teittinen rehellisenä vauva-arjestaan – tuntee olonsa yksinäiseksi: ”Voimavaroja ei tunnu saavan mistään lisää”