fbq
Kotimaa
15.09.2021 23:02
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Eevi Teittinen
Eevi Teittinen julkaisi hätkähdyttävän upean raskauskuvan: ”Nyt kannetaan mahaa ympäri kyliä” – katso!
Kotimaa
15.09.2021 23:02
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska uutisoi kesäkuussa personal trainer Eevi Teittisen, 32, raskaudesta. Vapaaottelija Teemu Packalenin, 34, kanssa parin ensimmäistä yhteistä lasta odottavan Eevin raskaus on jo pitkällä, ja Eevi onkin avautunut asiasta Instagram-tilillään. 

Lue myösEevi Teittinen ja Teemu Packalen: Vauva tulossa!

– Nyt kannetaan mahaa ympäri kyliä, ja ensi viikolla laitetaan kuulemma ranttaliksi ja hoidetaan to do -lista babyn osalta loppuun. Käveleminen on viimeinen asia, mikä kiinnostelee, joten loppusuoran kiriä aletaan jo silmäillä, Eevi kirjoittaa kauniin kuvan yhteyteen.

Tuleva äiti myös paljastaa, että nimi on jo päätetty.

Pariskunta on lomaillut Mallorcalla, jossa he ovat olleet vielä ainakin kuvan julkaisupäivänä sunnuntaina. Sporttimimmi paljastaa päivityksessään myös, että kotimaahan palatessaan hän ei aio jäädä sohvalle odottamaan uutta tulokasta.

– Omien töiden lista näyttää kiireiseltä, eli saa kyllä hommia tehdä loppuajan  Tärkeintä on kuitenkin kaiken tuottoisuuden keskellä pysähtyä ja rentoutua joka päivä vähän. Raskaus on ollut kokemuksena mieletön, Eevi kertoo kiitollisena.

Päivitys on kerännyt lukuisia ihastelevia kommentteja, joista yhden on kirjoittanut yleisurheilija Lotta Harala, 29. Kommentista paljastuu, että Eevin tavoin huippukaunis urheilija on yllättävästä asiasta odottavalle äidille kateellinen.

Oikeesti tää sun hiusgame on nyt ihan lähteny lapasesta… saisko ees 1/5-osan tänne kitoooooos, Lotta kommentoi.

Lue myösKorona käynnisti todellisen julkkisvillityksen! Nämä kotimaiset tähdet elävät vauvakuplassa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »