fbq
Kotimaa
10.02.2022 21:34
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto
TIS-Wallu
TIS-Wallun lomalle ikävä käänne: "Ottaa hieman päähän"
Kotimaa
10.02.2022 21:34
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto

Temptation Island Suomen seitsemänneltä kaudelta tunnetuksi tullut Waldemar "Wallu" Kettunen on sairastunut koronaan Thaimaassa ja kertoo Instagramissa viettävänsä kymmenen päivää eristyksissä karanteenihotellissa. Wallu irtisanoi vuokra-asuntonsa ja lähti Thaimaahan alkuvuodesta myös Temppareista tutun tyttöystävänsä Emilia "Emppu" Ikosen kanssa.

Lue myös: Temppareiden kohupari Wallu ja Emilia yllättävät: edessä hurja elämänmuutos - ”Nyt on aika lähteä seikkailemaan"

- Näin se Korona vaan tuli myös mulle! Viimeseen pariin vuoteen kun on ollut tämä korona pandemia päällä en ole saanut tartuntaa. Nyt sitten juuri kun olen reissussa Thaimaassa niin tämän taudin pitää tarttua minuun, vaikka minulla on 2 rokotusta otettuna, Wallu kirjoittaa Instagram-postauksessaan.

Hän suhtautuu sairastumiseensa kuitenkin positiivisesti.

- Vaikka tämä ottaa hieman päähän, niin vedetään tämä kunnialla ja ilonkautta loppuun. Tämä on uusi kokemus lisää minulle ja tarinaa kerrottavaksi kuinka sairastin koronan Thaimaassa.

- Nyt vietän 10 päivää Eristyksissä määrätyssä karanteeni hotellissa Thaimaassa. Hotellihuone on oikein kiva siihen nähden mitä luulin tulevan. Huoneesta löytyy kaikki perus tarvikkeet ja pehmeä sänky mikä on älyttömän iso plussa. Aika menee pleikkaria pelatessa ja huonepalvelusta ruokaa ja juomaa tilatessa, hän kirjoittaa.

- En ole ennen halunnut ottaa kantaa juurikaan koronaan liittyvistä asioista. Tämä on kumminkin vakava tilanne mailmalla ja toivottavasti saadaan tää kuriin jollain tavalla, Wallu lopuksi toivoo.

Wallu on ilahduttanut seuraajiaan jakamalla Instagram-tarinoissaan päivittäistä sisältöä hotellihuoneestaan. Erityisesti ruokatilaukset ovat herättäneet hilpeyttä yleisössä, sillä englannin kieli taipuu Temppari-tähdeltä hieman kankeasti.

Lue myös: Temppareista tutut Wallu ja Emppu reissaavat rakastuneina Thaimaassa - Wallu hehkuttaa: "Suhteemme loistaa!”

Wallu kertoi Seiskalle tammikuun lopussa, että hänen ja Empun suhde voi mainiosti, ja yhdessä matkustaminen on sujunut pariskunnalta hienosti.

- Meillä menee suhteessamme oikein hyvin. On mukavaa reissata kimpassa, ja voin sanoa, että parisuhteemme loistaa tällä hetkellä! 

Empun ja muiden Wallun matkakumppaneiden koronatestit olivat negatiiviset, mutta myös he viettävät viikon karanteenissa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »