fbq
Kotimaa
29.06.2022 21:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, lukijan kuva
TIS-vilma
TIS-Vilma avoimena äitiydestä: ”Oon ollut ihan kauhuissani…"
Kotimaa
29.06.2022 21:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, lukijan kuva

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry saivat toisen lapsensa kesäkuun puolessavälissä.

Ex-pariskunnalla on entuudestaan yksi lapsi, toukokuussa 2020 syntynyt Nella. Vilma ja Juuso erosivat syksyllä 2021. Tämän vuoden maaliskuussa Vilma julkisti odottavansa Juuson kanssa toista lasta Mamma mia-podcastissa.

Lue myös: Temptation Island -pari Vilma ja Juuso: sokkiero - häät oli jo maksettu! "Ei merkitse mitään, vaikka antaisin mahdollisuuden"

Vilma kirjoitti eilen tiistaina (28.6.) pitkän tekstin Instagram-julkaisunsa yhteyteen, jossa hän avasi ajatuksiaan äitiydestä. Hän kertoo totuttelevansa vielä siihen, että hän onkin kahden lapsen äiti.

Omg! Mä oon ollut kahden lapsen äiti nyt viikon. Mä en pysty vieläkään oikeesti sisäistämään tätä, hyvä etten nipistele itseäni välillä et onks tää varmasti totta et just mä oon näin siunattu. Näin ihanalla tyttärellä ja näin ihanalla vauvalla.

Lue myös: Onko tässä ensivilkaisu uudesta Temptation Island Suomi -kaudesta? Katso itse

Ennen pienokaisen syntymää Vilma mainitsee ollessaan hieman huolissaan tulevasta vauva-arjesta, sillä hän onkin kokenut sen kiireellisen ajan jo kerran.

Oon ollut ihan kauhuissani raskausaikana että miten ihmeessä mä jaksan vauvavuoden uudelleen… Se oli Nellan kanssa aika raskasta kuitenkin, kaikki se yöheräily jne…

Onneksi kaikki on TIS-tähden mukaan sujunut mainiosti.

Mut vauvan kans on asiat lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Vauva on vasta viikon ja tässä vaiheessa ei osaa vielä sanoa todellakaan et minkälainen nukkuja on jne mut sanotaan näin et hyvältä näyttää! (koputan puuta), Vilma toteaa tekstissään.

Lue myös: Jeminasta eronneella TIS-Tonylla uusi suunta: "Oon niin fiiliksissä"

Vilma kertoo haluavansa tällä kertaa nauttia vauva-arjesta täysillä.

Mut pelkästään tää alku on jo ollut erilainen, en stressaa mistään, en elä sumussa vaan päinvastoin! Aijon nauttia vauvan vauvavuodesta 110% koska tämä on niin nopeasti myös ohi. Pian mulla on täällä kotona 3vuotias ja 1 vuotias. Sitä erilailla kyllä hoitaa tän toisen kun esikoisen. Olisinpa osannut Nellankin kanssa nauttia näin.

Ainoo et näiden kahden kanssa lähteminen johonkin yksin on vähän…. lievästi sanottuna…. Raskasta, kai tähän tottuu, Vilma päättää kirjoituksensa.

Taas yhdessä?

Vilman ja Juuson välit vaikuttaisivat olevan taas huippukunnossa, ja Seiskallekin on sadellut vinkkejä siitä, että he olisivat palaneet yhteen. Vilma tai Juuso eivät kuitenkaan ole vahvistaneet yhteenpaluuta toistaiseksi.

Lue myös: Eronneet TIS-Vilma ja Juuso viihtyivät yhdessä uimarannalla - paljastavat yhteiskuvat: "Hempeyttä oli havaittavissa"

Seiska kertoi aiemmin tällä viikolla ex-parin rantapäivästä. 

– Luulin, että he ovat eronneet. Kyllä he kuitenkin lapsineen ihan onnelliselta perheeltä vaikuttivat, Seiskalle ihmeteltiin.

TIS-Vilma ja TIS-Juuso rannalla
On-off-suhteestaan tunnetut Vilma ja Juuso nauttivat pikkuistensa kanssa kesäpäivästä rannalla.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »