fbq
Kotimaa
29.06.2022 19:07
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Kuvituskuva, Lola odusoga ja Sami Kuronen
Onko tässä ensivilkaisu uudesta Temptation Island Suomi -kaudesta? Katso itse
Kotimaa
29.06.2022 19:07
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Miss Suomi- kisan vuonna 1996 voittanut Lola Odusoga työskentelee nykyään myös televisiotuotannon parissa.

Kuten monet tietävät, on Lola toiminut robo-ohjaajanakin viimeisimmällä Temptation Island Suomi -kaudella. Robo-ohjaaja operoi roboottikameroita.

Mediatyön ammattilainen kertoi eilen tiistaina (29.6.) Instagram-tilillään, että seuraava työmatka onkin jo aivan nurkan takana. 

Lue myös: Eronneet TIS-Vilma ja Juuso viihtyivät yhdessä uimarannalla - paljastavat yhteiskuvat: "Hempeyttä oli havaittavissa"

Seuraavan duunireissun kunniaksi Lola julkaisi eilen tiistaina (28.6.) videoklippejä edellisestä työmatkakohteestaan.

Instagram-videotarinat ovat nähtävillä 24 tunnin ajan niiden julkaisemisesta.

Psyykkaan itseeni seuraavaan lähestyvään työmatkaan... No tietysti katsomalla videoita edellisistä... Lola kirjoitti videotarinaansa. 

Tempparifanit ovat varmasti tietoisia siitä, että tulevan kauden kuvaukset käynnistyivät toukokuun 31.päivänä. Juontaja Sami Kuronen ilmoitti kesäkuun 21. päivä, että kuvaukset olivat viimein purkissa.

Voisi siis olettaa, että Lola on edellisellä työreissullaan suuntanut Temppareiden kuvauskohteeseen, Espanjaan.

Lue myös: Mälliriepu, käsisyöttö ja graballz - Muistatko vielä nämä Temppareiden legendaarisimmat letkautukset? "Ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua"

Ex-missi julkaisi videon hämärästä kesämetsästä, ja videolla vaikuttaisi näkyvän se kuuluisa iltanuotioreitti. Kohtalon tietä pitkin kuljetaan aina Samin grillille, jonka äärellä varatut osallistujat katsovat kumppaniensa videoita. Nämä kohtaukset kuvataan aina iltahämärässä.

Tästä klikkaamalla pääset katsomaan Lolan Instagram-videotarinoita.

Niin tykkään näistä yökuvauksista. Mitään ei näe mihin menee, videolla kuuluu.

Videon taustalla kuuluu myös tuotannon huutoja, kun kamerat käynnistetään. Lolan seuraavalla videolla nähdään outo ötökkä, joka loistaa pimeässä.

– Onpas se ruma, Lola kommentoi ötökkää videolla englanniksi.

Lue myös: Lola Odusoga näyttää esimerkkiä bikineissä – jyrähtää typeristä kommenteista: ”Se ei ole kutsu, kehoitus eikä lupa mihinkään”