fbq
Kotimaa
06.04.2021 11:13
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
TIS-Juuso ja Vilma
Temptation Island -pari Vilma ja Juuso: sokkiero - häät oli jo maksettu! "Ei merkitse mitään, vaikka antaisin mahdollisuuden"
Kotimaa
06.04.2021 11:13
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Island Suomesta tutut Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry ovat eronneet.

Vilma kertoi hänen ja Juuson yllätyserosta Instagram-tarinoissaan viime perjantaina (2.4.). Vilma tai Juuso eivät ole avanneet eronsa syitä julkisuudessa, mutta Vilma kertoi eilen maanantaina pitämänsä Instagram-liven aikana, että eron syyt olivat painavat.

Vilman puheiden perusteella hänellä ja Juusolla on suuria näkemyseroja Vilmalle tärkeistä asioista. Hän ei ole suunnitellut antavansa Juusolle uutta mahdollisuutta.

- Luulen, ettei ole merkitystä, annanko Juusolle mahdollisuutta vai en. Hän ei edes halua nähdä minun ajatustani asiasta. Se ei merkitse mitään, vaikka antaisin mahdollisuuden. En voi antaa mahdollisuutta ihmiselle, joka ei näe ajatuksiani, Vilma kertoi.

Lue myös: Temptation Island -pari Vilma ja Juuso joutuivat siirtämään hääpäiväänsä koronan takia - "Meillä on kaikki valmiina juhlia varten"

 

Häät maksettu

Vilma ja Juuso suunnittelivat häitään, ja Vilman mukaan häiden peruuntumisessa ikävintä oli juhlapaikan ja muiden peruutuksiin liittyvien sähköpostien lähettäminen.

- Olimme maksaneet häämme, melkein 10 000 euroa. Saimme siitä takaisin noin 60 prosenttia. Paljon menimme häviölle. Se on näin.

Vilman ja Juuson oli tarkoitus mennä naimisiin joulukuussa, mutta he siirsivät hääsuunnitelmiaan koronapandemian takia.

 

Asuu yksin lapsen kanssa

Vilma asuu tällä hetkellä yksin parin pienen Nella-tyttären kanssa. Hän pärjää taloudellisesti tilanteeseen nähden hyvin. Hän asuu hieman yli 100-neliöisessä asunnossa.

- Vuokra on jäätävän suuri, mutta pärjään ainakin sen aikaa tässä, kun saan Nellasta muun muassa kotihoidontuen, lapsilisän korotettuna, saan asumistukea jonkin verran. Saan pitkälti Juuson osuuden verran tukia, joten pärjään ihan ok. Ei tunnu siltä, että maksaisin enemmän.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »