fbq
Kotimaa
10.06.2022 17:32
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
BB-Laura ja TIS-VALTO
TIS-Valto ja BB-Laura lemmenlomalla – fitnesspariskunnan yllättävä ränni!
Kotimaa
10.06.2022 17:32
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelman seitsemänneltä tuotantokaudelta muistettava Valto Harvistola lomailee Italiassa. Suinkaan yksin umpirakastunut mies ei reissaa, vaan mukana on Valton tyttöystävä Laura Luoto. Fitnesspiireissä Valton tavoin vaikuttava Laura nähtiin viime syksynä Big Brotherissa.

Lue myös: Silitteli fitnessrakkaansa pakaroita! TIS-Valto ja BB-Laura lähtivät lemmenlomalle Dubaihin: "Rakastan"

Terveellistä ja urheilullista elämäntapaa vaaliva pariskunta on ottanut etelässä hieman rennommin, pari on nimittäin jakanut kuvia illallisista ja viinilaseista. Valto jakoi esimerkiksi Instagram-tilinsä videotarinoissa jo sieltä poistuneen otoksen, jonka kuvateksti viittaa muuhun kuin fitnesselämään.

- Ränni jatkuu, Valto kirjoittaa.

Pariskunta näyttää lomakuvissa kuitenkin sen verran raikkailta, että kyseinen teksti lienee huumoria.

 

Rakkaustarina

Rakastunut kaksikko kertoi viime vuonna Lauran BB-polun myötä heidän yhteisestä taipaleestaan. He virallistivat suhteensa viime vuoden kesäkuussa.

Valto ja Laura olivat tavanneet toisensa, kun Laura oli jo hakenut BB-taloon. Valto kannusti tuoretta rakastaan osallistumaan ohjelmaan. Laura putosi ohjelmasta kolmantena asukkaana.

Valto puolestaan muistetaan televisiosta sympatiaa herättäneenä miehenä. Temppareihin Valton kanssa osallistunut Mira nimittäin petti miestä sinkku-Markuksen kanssa. Valto ja Mira erosivat viimeisellä iltanuotiolla.

Lue myös: Seksiä tv:ssä harrastanut Mira, 25, katuu Valton pettämistä Temptation Island Suomessa - avautuu nyt tapahtuneesta: "Olin se heikoin lenkki - tein todellakin väärin!"