fbq
Kotimaa
03.02.2023 06:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Temptation Island Suomi meiju koskela
TIS-Tonin pahoinpitelemä Meiju Koskela: "Hän on vieläkin minulle rakas henkilö"
Kotimaa
03.02.2023 06:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Seiska uutisoi torstaina (2.2.) Temptation Island Suomesta tutun Toni Varpelaiden, 26, tuoreista rikostuomioista.

Toni tuomittiin kesäkuussa kuudesta rikoksesta, joista kolme oli Meiju Koskelaan, 32, kohdistuneita pahoinpitelyitä. Rikosten tekoaikaan Meiju ja Toni seurustelivat.

Meiju kertoo Seiskan haastattelussa vetäytyneensä osittain julkisuudesta viimevuotisen oikeudenkäynnin takia.

– Siihen piti valmistautua, ja se vei todella paljon henkisesti voimiani. Halusin olla yksin ja koota itseäni, ja se teki minulle todella hyvää, hän toteaa.

Meijun mukaan hän haluaa kertoa oman puolensa tapahtumista, sillä Toni on aiemmin kertonut omalla sometilillään heidän riidoista.

– Tunnen, että myös minulla on oikeus puhua näistä asioista kun olen valmis siihen.

Lue myös: Shokkipaljastus: TIS-Toni tuomittiin kuudesta rikoksesta - pahoinpiteli TIS-Meijun kolmesti

Meijun ja Tonin suhdetta puitiin laajasti myös eri keskustelupalstoilla. Meiju haluaa tuoda ilmi, että he ovat eronneet lopullisesti.

– Se tuli varmaan jossain vaiheessa kaikille selväksi, että meillä oli sellaista on-off:ia myös ennen oikeudenkäyntiä. Tuollainen suhde on todella vaikea päättää yhteen kertaan. Sitten kun erosimme lopullisesti, emme varsinaisesti enää sitten vahvistaneet siitä somessa, Meiju sanoo.

Ennen oikeudenkäyntiä Meiju ja Toni eivät olleet nähneet toisiaan yli puoleen vuoteen.

– Se on ollut vaikeaa, kun hän on kuitenkin vieläkin minulle rakas henkilö, vaikka hän on tehnyt minulle todella vääriä asioita. Olen oikeudenkäynnin jälkeen prosessoinut omia tunteitani ja saanut selvyyttä sen asian suhteen, että hän ei ole minulle se oikea ihminen. 

Vaikka oikeudenkäyntiä jouduttiin odottamaan pitkään ja asioiden käsittely siellä oli rankkaa, oli Meijulla helpottunut olo heti sen jälleen.

– Tuntui, että kivi olisi vierinyt pois sydämeltäni. Lähdin oikeustalolta heti, kun asia oli omalta osaltani käsitelty. Kukaan ei valittanut tuomiosta, ja pääsin jatkamaan elämässäni eteenpäin.

Lue myös: TIS-Iltaroviossa puidaan Leon ja Disan yllätyskihloja - oliko sormus tarkoitettu Joannalle?

meiju koskela

Oikeudenkäynnin jälkeen Meiju ja Toni eivät ole olleet juurikaan tekemisissä.

– Olen ollut Toniin yhteydessä liittyen siihen, että olen puhunut julkisesti lähisuhdeväkivallasta. Tunnen ajoittain syyllisyyttä siitä, että puhun näistä asioista. Toni sanoi silloin, että hän ymmärtää, ja että se on hänelle ok. Mutta en tiedä mitä mieltä hän on siitä kaikesta nyt, koska kyllähän se koskettaa myös häntä.

– Halusin, että hän on tietoinen asiasta. Tavallaan se oli myös itsekkäistä lähtökohdista tehty, että halusin puhdistaa omaa omatuntoani sen jälkeen kun olen niistä puhunut. Emme pidä yhteyttä, olen estänyt hänet joka paikassa. Mutta olemme pari kertaa jutelleet jutuista, Meiju toteaa.

Lue myös: Seiska paljastaa: näistä tapahtumista TIS-Karimin ja TIS-Joskun oikeussotku sai alkunsa

Meiju elää tänä päivänä omien sanojensa mukaan onnellista ja tasapainoista arkea.

– Olen alkanut nauttimaan omasta seurastani ja tykkäämään itsestäni uudestaan. On ihanaa olla töissä. Tuntuu siltä, että kaikki palaset ovat loksahtaneet takaisin paikoilleen. 

Hän työskentelee kosmetologina ja on alkanut käymään treffeillä.

– Tapailu on mukavaa. Minulla ei kuitenkaan ole kiire uuteen suhteeseen, Meiju sanoo iloisesti.

meiju koskela