fbq
Kotimaa
27.01.2023 17:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Heidi Heikkilä
TIS-Iltaroviossa puidaan Leon ja Disan yllätyskihloja - oliko sormus tarkoitettu Joannalle?
Kotimaa
27.01.2023 17:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Heidi Heikkilä

Temptation Island Suomen 11. kausi lähestyy loppuaan.

Keskiviikkona ilmestyneessä jaksossa oululaispari Semi ja Julia kohtasivat toisensa vihdoin viimeisen iltanuotion merkeissä.

Iltanuotio ei vastannut katsojien odotuksia. Monet ovat kritisoineet jaksoa siitä, että Julia päästi kumppaninsa Semin "liian helpolla".

Lue myös: Seiska paljastaa: näistä tapahtumista TIS-Karimin ja TIS-Joskun oikeussotku sai alkunsa

Pariskunnan matka Viettelysten saarella oli varsin dramaattinen. Julia murtui kyyneliin monta kertaa järkyttyessään rakkaansa teoista ja puheista, jotka hänelle näytettiin videoilla.

Semi oli sarjan aikana käynyt alasti suihkussa sinkku-Merin ollessa samassa kylpyhuoneessa yläosattomissa, läpsinyt useita sinkkunaisia takamuksille sekä sanonut erittäin härskejä asioita Merille.

Viimeisen iltanuotion aikana Julia kuitenkin totesi ylireagoineensa, ja molemmat osapuolet totesivat, että heidän olisi hyvä mennä terapiaan. He poistuivat Temppareista pariskuntana.

Lue myös: TIS-Julialta raju tilitys väkivaltasyytöksistä: "Onko kaikki lopulta niin mustavalkoista?"

Tällä viikolla Ruutu -suoratoistopalveluun ilmestyi myös seuraavan viikon TIS-jakso. Jakson yllätyskäänne nousi heti otsikoihin, sillä Joannan kanssa seurusteleva Leo kosii sinkku-Disaa unelmatreffeillä.

Tapahtumaa puidaan Seiskan TIS-Iltaroviossa. Tämän jakson vieraana on kahdeksannelta kaudelta tuttu Tino, joka paljastaa tuntevansa sekä Joannan että Leon hyvin.

Tino kertoo Leon kosinnan tulleen hänelle täysin yllätyksenä. Iltarovion jaksossa juontaja Monica ja Tino pohdiskelevat, oliko sormus oikeasti tarkoitettu Joannalle.

Aiemmilla kausilla esimerkiksi Viivi ja Valtteri sekä Vilma ja Juuso ovat menneet kihloihin, mutta vasta viimeisellä iltanuotiolla. 

– Varmasti se oli tarkoitettu Joannalle alun perin, jos sormus on ollut mukana koko reissun, Tino mietiskelee.

Lue myös: Tällaisesta rikoksesta TIS-Disaa syytetään

Tinon mukaan hän luuli ensin kosinnan olleen pelkkä vitsi.

– Ajattelin, että kun hän alkoi työntää tuoliaan pois, että hän olisi alkanut solmimaan kengännauhojaan. Mutta ei! Tino nauraa.

Katso TIS-Iltarovion tuorein jakso, niin tiedät, mistä tällä kaudella puhutaan.