fbq
Kotimaa
19.01.2023 09:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen
Temptation Island Suomi karim ja josku

TIS-Karimin ja -Joskun oikeussotkusta uutta tietoa

Kotimaa
19.01.2023 09:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen

 Seiska kertoi tällä viikolla, että Temptation Island Suomesta tutut Karim Hamad ja Josefin "JoskuPörhö saapuivat Helsingin käräjäoikeuteen selvittämään riitansa.

Karimia syytettiin Joskun pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Myös Joskulla oli kaksi vireillä olevaa pahoinpitelysyytettä, sillä häntä syytettiin Karimin pahoinpitelystä.

Syytteisiin johtaneet tapahtumat sijoittuivat vuosille 2020-2021. 

Lue myös: Selvisi minisakoilla! TIS-Karim tuomittiin laittomasta uhkauksesta - uhosi ampuvansa päähän

Asia tuli vireille Helsingin käräjäoikeuteen noin vuosi sitten, ja sitä oli määrä käsitellä tiistaina (17.1.).

Asianajajat ilmoittivat heti oikeudenkäynnin alkuun, että Karim ja Josku olivat saaneet asian sovittua ennen oikeudenkäyntiä.

Täten syyttäjä luopui syytteistä, ja asia jäi silleen.

Nyt puhuu Josku

Karimin ja Joskun oikeussotkusta on keskusteltu paljon somessa sekä keskustelusovellus Jodelissa. 

Josku ei käräjäoikeudessa halunnut kommentoida oikeussotkua lainkaan. Viime yönä hän kuitenkin avasi sanaisen arkkunsa Instagram-videotarinoissaan.

Luovuin syytteistä koska todisteita ei ollut tarpeeksi ja oma henkinen hyvinvointi menee nyt kaiken edelle. Tää kaikki on ollut todella raskasta käsitellä, joten enempää en ainakaan tällä hetkellä jaksa kommentoida, Josku kirjoitti.

Lue myös: Jäätävät välit! Tällaisina TIS-Karim ja Josku saapuivat oikeuteen - video!

Temptation island suomi josku
Josku saapui oikeuteen miespuolisen ystävänsä kanssa.

Karim: "En maksanut Joskua hiljaiseksi"

Karimilla on puolestaan ollut paljon sanottavaa aiheesta. Hän kertoi käräjäoikeudessa Seiskalle, etteivät he Joskun kanssa ole edes puheväleissä.

Lisäksi TIS-tähti on avautunut oikeussotkusta useamman kerran omalla sometilillään. Eilen hän halusi puhua aiheesta oikaistaakseen virheellisiä huhuja, jotka ovat hänen mukaansa levinneet somessa.

– Olen saanut taas helvetisti paskaa niskaani. Minua sanotaan vieläkin syylliseksi ja naistenhakkaajaksi. Haluan selventää pari asiaa, Karim sanoo Instagram-videotarinoissaan

Lue myös: TIS-Karimilla yllättävä yhteys väkivaltarikolliseen! Näin hän hehkuttaa ystävyyttään varmuusosastolla lusijaan

Karim paljastaa yllättäen Joskun olleen heistä se, joka esitti sovittelupyynnön.

– Oikeudenkäyntiä ei ole hoidettu rahalla pois alta. Sovittelupyyntö on tullut Joskun puolelta. Josku sekä hänen asianajajansa ovat olleet minun asianajajaani yhteydessä tähän asiaan liittyen. Minun on turha enää puolustaa itseäni millään tavalla, sieltä on tullut oikeudelta päätös perua syytteet.

– Jos olisin ollut syyllinen, niin siitä olisi varmasti ollut aiheellisia todisteita. Jos olisin ollut syyllinen, Joskun ei olisi tarvinnut esittää sovittelupyyntöä. Siellä (somessa) leviää aivan älyttömiä juttuja minusta, Karim sanoo.

Karimin mukaan hänestä on levitelty ilkeitä huhuja, jotka eivät pidä paikkansa.

– En ole maksanut Joskua hiljaiseksi. En myöskään ole maksanut siitä, että oikeudenkäynti peruuntuisi. Minä olin valmis menemään oikeuteen, ja minä olin menossa käräjäoikeuteen, kunnes sieltä tuli se sovittelupyyntö. Nyt tämä asia on virallisesti käsitelty, Karim totesi.

Lue myös: Ulosottohelvetti! TIS-Karim jätti maksamatta autokoulun ja parkkisakot - velat paisuvat

Temptation island suomi Karim
Karim paljasti Joskun esittäneen sovittelupyynnön.