fbq
Kotimaa
24.09.2022 19:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Jonna paakkinen
TIS-Jonna sai yllättävän yhteydenoton somessa: "Pitäkää miehenne kurissa"
Kotimaa
24.09.2022 19:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jonna Paakkinen, 26, kertoo Instagram-tilillään saaneensa yllättävän viestin somessa.

Jonna harmitteli videotarinoissaan, että hänen kuntosalitreeniään oli häirinnyt eräs asia.

– Sain tauotta viestejä joltain random mieheltä, että hän haluaisi sukastani kuvia. Hänellä on joku kuntoutus. Olin vaan, että mitä? Mitä vittu vielä? Tämä mies siis seurustelee myös, näin sen Instagram-biosta. Että pitäkää miehenne vittu kurissa, Jonna täräytti. 

Lue myös: Mitä ihmettä? Tosi-tv-tähdet vaikuttajaluennolla Virossa: jatkot yöelämässä - menossa mukana muun muassa TIS-Wallu, TIS-Jonna ja EOTB-Tino

Jonna julkaisi myös kuvakaappauksen miehen viesteistä. Niistä ilmenee erikoinen sukkapyyntö. 

Jonkin ajan päästä mies oli lähettänyt vielä kolmannen viestin, jossa hän selitteli aiempaa yhteydenottoa. Hän kertoi viestissään hänellä olevan kova kipulääkitys päällä.

– Sori, mut saa niit kuvia laittaa jos haluaa nuoren miehen kuntoutumista tukea. Vai ooks vaikeesti tavoteltavis, hän kirjoitti Jonnalle.

– Siis mulla o vamaan joku hullumagneetti itsessäni. Saan aina nää kaikki hullut. Ei ikinä oo ketään normaalia mun dm:ssä (yksityisviestikansio), Jonna valitti.

Lue myös: Tällaiset välit on TIS-Karimilla ja TIS-Joskulla

Uhkaili Jonnaa rikosilmoituksella

Jonna julkaisi myöhemmin myös kuvan sukkalaatikostaan, jonka yhteyteen hän kirjoitti "sukkakuva". Myöhemmin hän kertoi mieheen olleen häneen yhteydessä myös Facebookissa.

Mies ei ollut innoissaan siitä, että Jonna oli julkaissut hänen viestinsä Instagram-videotarinassaan. Mies väitti edelleen, ettei hän itse ollut lähettänyt viestejä.

– Eli nyt vittuun se stoori tai lupaa siulle et tää ei jää tähän, hän viestitti Jonnalle.

Lue myös: TIS-Jonnalta outo paljastus - paidassa ex-heilan sukuelin

Jonna ei antanut miehelle armoa, vaan tilitti aiheesta vielä lisää. TIS-tähti paljasti, ettei tämä ole ensimmäinen kerta kun mies on lähettänyt hänelle viestejä ja myöhemmin väittää tilinsä olleen kaapattu.

– En ymmärrä, että aina kun olen jakanut tänne tuollaisia paskakommentteja, tuo oli sellainen seksuaalinen ahdistelija. Viime vuonna mies haukkui minua vitun huoraksi ja ankaksi, ja kun jaoin ne viestit niin silloin hän oli, että hänen tilinsä on kaapattu. Millä tuurilla, siis just silloin kun niitä viestejä on tullut. 

Myöhemmin mies uhkaili Jonnaa rikosilmoituksella. Hän otti yhteyttä TIS-tähteen muiden sometilien kautta, sillä Jonna oli estänyt hänet.

Jonnaan oltiin yhteydessä myös sähköpostitse. Sillä kertaa mies väitti tekevänsä rikosilmoituksen hänen tilinsä kaapanneesta ihmisestä.

Lue myös: "Hajonnut puhelin ja monta vihasta ihmistä" TIS-Jonnan railakkaat synttärit Tallinnassa: Aivan naamat

Jonnan mukaan eräs hänen seuraajansa oli ottanut häneen yhteyttä. Seuraajan mukaan myös hän oli saanut viestejä sukkamieheltä.