fbq
Kotimaa
13.06.2022 16:55
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Jonna Paakkinen
TIS-Jonnalta outo paljastus - paidassa ex-heilan sukuelin
Kotimaa
13.06.2022 16:55
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Temptation Island Suomi -rakkausohjelmasta tuttu Jonna Paakkinen, 26, on ahkera sosiaalisen median käyttäjä, ja kaunottaren suorasukaiset päivitykset naurattavat TIS-faneja tasaisin väliajoin.

Jonna juhli viikonloppuna Lahden Mukkulassa Soundfest-musiikkifestivaalilla, jossa lauteille nousivat muiden muassa Teflon Brothers, Gasellit ja Arttu Wiskari. Festarihulinoista hän julkaisi runsaasti materiaalia Instagram-sivunsa tarinaosiossa.

- Mul on ollu kauhee morkkis koko päivän???? Vaikka en oo ees tehny mitään noloa, en tajua, hän kirjoittaa festivaalin jälkimainingeissa.

Lue myös: "Hajonnut puhelin ja monta vihasta ihmistä" TIS-Jonnan railakkaat synttärit Tallinnassa: Aivan naamat

Videotarinassaan hän on myös kertonut viikonlopun tapahtumista.

- Tein yhden aika sellaisen oudon jutun omasta mielestäni, Jonna aloittaa mystisesti.

- Me oltiin perjantaina baarissa, ja minulla oli jossain vaiheessa, että en jaksa jutella keidenkään randomien kanssa. Olin aika humalassa, hän myöntää.

- Sitten joku poika tuli minulle silleen, että "oletko se Jonna", ja olin silleen "en". Sitten se oli, että "aa, tyttöystäväni sanoi, että olet". Sitten olin, että "aa, että en kyllä ole", Jonna kertaa omituista kohtaamista.

Kaikesta huolimatta Jonnan tapaama poika oli pyytänyt kuvaa tyttöystävälleen.

- Kyllä sitten sanoin, että olen ja otettiin kuva, mutta en tiedä miksi huijasin! hän nauraa.

Lue myös: TIS-kaunotar eriskummallisessa kotionnettomuudessa! Jonna teki kuperkeikan ja joutui sairaalaan - "Luut törröttää joka ilmansuuntaan!"

Videolla seuraajien katseen on kiinnittänyt Jonnan paita, jota näyttää kaunistavan epämääräinen, sukuelintä karvoineen päivineen muistuttava kuva. Jonna on jakanut tarinoissa kuvakaappauksen saamastaan yksityisviestistä.

- Minuu häiritsee, mikä tuossa paidassa on?? Onko se penis? seuraaja kysyy Jonnalta.

- Joo, Jonna vastasi usean x- ja d-kirjaimia yhdistävän hymiön kanssa.

- Oon saanut tästä aiheesta monta Dm... joo mun yks kesäheila anto viime kesänä tän paidan mulle synttärilahjaksi, hän vielä selventää.

Lue myös: Tällaiset miehet ovat TIS-Jonnan mieleen – järkyttyi itsekin huolestuttavasta piirteestä: ”Olen itsekin ehkä hieman toksinen”

Hän on jakanut vanhan tarinoihin jakamansa kuvan, jossa on sensuroinut paidan räikeän punaisella sos-emojilla. Tarina on alun perin jaettu vain läheisille kavereille.

Kuvan päällä soi Huge L:n kappale WTF. Jonnan kirjoittaman tekstin perusteella kyseessä on hetki, kun hän on nähnyt paidan ensi kertaa ja saanut sen päälleen.

Kyseessä on ilmeisen henkilökohtainen ja kustomoitu lahja, sillä paitaan painetussa kuvassa komeilee silloisen heilan ikioma fallos.

- Siis toi äijä toi mulle paidan mihin se on teettänyt sen kullista kuvan, Jonna on nimittäin kirjoittanut.

Elin on kaikissa kuvissa sensuroitu tai rajattu niistä pois, mutta tarkkasilmäiset seuraajat ovat ilmeisesti äkänneet paitaa koristavasta mustavalkokuvasta pätkän vartta sekä karvoja.

Katso video: Seiskan Grillisota: Nyt kuumenee grilli! Miten pärjää Esko?