fbq
Kotimaa
30.01.2022 15:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Temptation Island Suomi essi
TIS-Essi paljastaa totuuden raivoa aiheuttaneesta kortsutempustaan: "Tuotanto piti meille puhuttelun ehkäisystä"
Kotimaa
30.01.2022 15:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Sinkku-Essi ja varattu Eetu päätyivät yhdessä sänkyyn tämän kauden Temppareissa. Eetun pettäminen herätti paljon keskustelua, mutta somekohu syttyi vasta sen jälkeen, kun kaksikko harrasti seksiä toistamiseen.

Someraivo ei johtunut pelkästään pettämisestä, vaan Essin erikoisesta kortsutempusta. Eräässä jaksossa viettelijätär esitteli kondomia makuuhuoneen kameroille. 

Lue aiheesta lisää: Sinkku-Essi ja varattu Eetu jörnivät Temppareissa toistamiseen - naisen törkeä kortsutemppu järkyttää

Tämän jälkeen hän taputti käsiään yhteen kuin klaffia. Klaffia käytetään elokuvien ja tv-sarjojen kuvauksissa, ja sitä lyödään yhteen yleensä kohtauksen alussa. Sillä leikkaajat voivat synkronoida kohtauksen äänen ja videomateriaalin editointivaiheessa.

Temptation island suomi Essi ja Eetu
Essi esitteli kondomia kameroille.

"Se oli hauska tilanne"

Essi kertoo Seiskalle saaneensa palautevyöryn kohtauksen jälkeen. Nyt hän haluaa paljastaa totuuden kohukohtauksesta.

- Sen jälkeen, kun oltiin Eetun kanssa päädytty sänkyyn ensimmäisen kerran, piti tuotanto meille pienen puhuttelun. Meiltä kyseltiin, että käytettiinkö ehkäisyä. Meitä myös kehotettiin käyttämään ehkäisyä, jos harrastamme seksiä toistamiseen. 

- Ymmärrän kyllä, miksi he halusivat pitää meistä huolta. Mutta se oli hauska tilanne, sillä ollaanhan me molemmat aikuisia, eikä mitään teini-ikäisiä, hän muistelee.

Lue myös: Törkeistä seksuaalirikoksista syytetyn TIS-Marlonin raha-asiat retuperällä - näin paljon hän on velkaa

Essi ja Eetu keskustelivat myöhemmin puhuttelusta.

- Sanoin hänelle, että jos päädytään sänkyyn toistamiseen, niin kai sitä kondomia pitää näyttää kameralle. Että tuotannossa varmasti tiedetään, että käytetään sitä. 

- En missään nimessä ajatellut haluavani satuttaa Eetun kumppania Juliaa siinä tilanteessa. Se ei ollut v*ttuilua hänelle, Essi sanoo Seiskalle. 

Lue myös: Siiri julkaisi paljonpuhuvat todisteet kohauttavan TIS-eron taustalla - katsojat puolustavat Jania

Temptation island suomi
Eetun kumppani Julia näki kortsutempun iltanuotiovideolla. Hän oli järkyttynyt tempauksesta.

"Ajattelin, että ei ne kamerat meitä kuvaa"

Naisen mukaan kyseinen seksisessio ei tapahtunut bileiden aikana, vaan vasta seuraavana aamuna.

- Jostain syystä kuvittelin, että ei ne kamerat meitä kuvaa. En tiedä miksi ajattelin näin. Tein sen sitten vitsinä Eetulle, että hän voisi nauraa sille. 

Lue myös: Nyt puhuu Selviytyjät-Aarni Mikkolalta koiran pois ottanut kasvattaja: "Urani kauhein tilanne" - karmivat kuvat julki

Viettelijätär oli yllättynyt siitä, että kohtaus näytettiin telkkarista.

- Se näytti todella pahalle. Ja ymmärrän täysin miten väärältä se näyttää. Se tuntui varmasti Julialta pahalta nähdä se. Sillä eihän hän tiennyt sitä kontekstia, eivätkä katsojat tiedä. Sen ei ollut tarkoitus näyttää niin pahalta, hän myöntää.