fbq
Kotimaa
05.08.2022 11:47
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Eva-Liisa Orupõld, Instagram
Temptation Island Suomi Emilia Emppu Ikonen
TIS-Emilia uuden edessä: "Haluan elämässä eteenpäin"
Kotimaa
05.08.2022 11:47
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Eva-Liisa Orupõld, Instagram

Temptation Island Suomen seitsemänneltä tuotantokaudelta tutun Emilia "Emppu" Ikosen arki muuttuu tänä syksynä.

Emilia kertoo Instagram-videotarinassaan aloittavansa opinnot pian. Hän julkaisi kuvakaappauksen maksukuitista, jonka yhteydessä mainitaan Radio- ja TV-journalismi -koulutus.

Koulutus alkaa elokuussa, ja päättyy toukokuussa. Seiskan selvityksen mukaan kyseessä on Helsingin Evankelisen opiston koulutus. Koulun sivuston mukaan koulutus maksaa 3 495 euroa.

– Jaiiks! Minulla alkaa vajaan kahden viikon päästä koulu, Emilia kauhistelee videotarinassaan. 

Lue myös: Vauvaa odottava TIS-Julia muutti ulkonäköään: ”Oli oman mielenterveyden vuoksi pakko”

Koulunpenkkille palaava TIS-tähti kertoo videollaan olevansa jännittynyt.

– Olen ehtinyt menettää jo yöunet, kun jännittää niin paljon ensimmäinen koulupäivä. Siellä varmaankin pitää esittäytyä ja kertoa itsestään, niin sellaiset tilanteet jännittävät "ihan sikana"! "Moi, mä oon Emilia". Pitää keksiä jotain muutakin sanottavaa, kertoa varmaan itsestään jotakin??

– Ehkä selviydyn ekasta päivästä. Vajaat kaks viikkoa niin alkaa ja odotan innolla, motivaatio on kunnossa, haluan päästä elämässä eteenpäin, Emilia pohdiskelee.

Lue myös: Näin TIS-Jeppe kommentoi syyteharkintaan edennyttä rikosasiaa

Emilia ja Waldemar

Emilia ja Waldemar "Wallu" Kettunen esiintyivät alun perin molemmat sinkkuina Temppareiden neljännellä tuotantokaudella. Myöhemmin parisuhteeseen ryhtynyt kaksikko yritti vältellä houkutuksia pariskuntana seitsemännellä tuotantokaudella, mutta reissu päättyi pariskunnan eroon.

Myöhemmin yhteen palanneesta pariskunnasta erityisesti Wallu aiheutti huomiota erikoisella käytöksellään ohjelmassa. Hänet muistetaan esimerkiksi ihastuksestaan sinkku-Jeminaan, joka osallistui ohjelman 10. kaudelle varattuna.

Lue myös: Muistatko vielä TIS-Karimin ja TIS-Leevin kanssa heilastelleen TIS-Joskun? Näin hänellä menee nyt

Emilia ja Waldemar erosivat viimeisellä iltanuotiolla, mutta ohjelman jälkeen he palasivat taas yhteen. Pariskunta selvitti asioitaan terapiassa, ja suhteensa aikana he ovat myös ehtineet asua ulkomailla yhdessä.

Lue myös: TIS-Marlon ei tyytynyt raiskaustuomioonsa - näin asia etenee seuraavaksi

Tilaa Seiskan uutiskirje! »