fbq
Kotimaa
03.02.2023 19:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Suvi Teräsniska
Suvi Teräsniskan järkytys - jälleen uusi vastoinkäyminen!
Kotimaa
03.02.2023 19:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Suosikkilaulaja Suvi Teräsniska, 33, on ollut otsikoissa nykytilanteensa johdosta. 

Kaikki alkoi siitä, kun laulaja alkoi yhtäkkiä perua keikkojaan. Eräs keikkajärjestäjä kertoi peruutusten tulleen aivan yllättäen. Toinen taas oli siinä uskossa, että Suvi saapuisi keikalle normaalisti maaliskuussa. Toimittajan puhelun jälkeen hän kuitenkin soitti takaisin ja kertoi tarkistaneensa asian. Keikka oli tosiaankin peruttu.  

Lue myös: Suvi Teräsniska peruu mystisesti keikkojaan: "Syyksi kerrottiin..."

Suvin tilanne on juuri nyt hankala. Laulajan lähipiiristä tihkuneiden tietojen mukaan hän käy läpi syvää kriisiä, joka on vaikuttanut myös hänen perhe-elämäänsä.

 Hän on naimisissa yhtyeensä ääni- ja valomiehen Simo Aallon kanssa. Vuonna 2011 tavanneella parilla on kolme pientä poikaa, joista kaksi on alle kouluikäisiä.

Laulaja kertoi Vain elämää -ohjelmassa, että kävi miehensä kanssa läpi vaikean aviokriisin keväällä 2021. Suhteellisen tuore aviokriisi on saanut lähipiirin epäilemään, että Suvilla saattaisi olla jälleen miehensä kanssa parisuhdehaasteita.

Huhut saivat tuulta alleen, kun tammikuun alussa Suvi laittoi Facebookin kautta myyntiin kymmeniä esineitä aina osittain lohjenneista kannuista käytettyihin meikkeihin. 

Lue myös: Suvi Teräsniskan synkkä kriisi syvenee: uupunut laulaja tyhjentää kotiaan

Vastoinkäymisiä näyttää kuitenkin riittävän. Vain muutama päivä sitten suosikkilaulaja kertoi Instagramissa, että perheen pienimmät olivat sairastuneet ikävään mahatautiin. Sairastelu oli pakottanut Suvin melkoiseen pyykkirumbaan.

Lue myös: Suvi Teräsniska päivitti kuulumisiaan kriisin keskeltä: ”Tässä on ehtinyt...”

Myös sosiaalisen median puolella on tapahtunut ikävyyksiä. Suvi tilitti asiasta tänään (3.2.) vuorokauden ajan näkyvissä Instagram-tarinoissaan. Hän lisäsi tarinaansa kuvakaappaukset kahdesta Facebook-tilistä, jotka molemmat esiintyvät Suvi Teräsniskan nimellä. Toisen tilin profiilikuvana on talvinen maisema, kun toisessa käytetään törkeästi Suvin kuvaa.

- Muistutuksena tähän väliin että Instassa ja Facessa liikkuu aika ajoin näitä valeprofiileja niin älkääpä suostuko kaveripyyntöihin tai mihinkään, laulaja kirjoittaa tuohtuneena kuvakaappausten yhteyteen.

- En ole minä! hän pamauttaa.

Lue myös: Suvi Teräsniskan fanit huolestuivat – tästä kyse

Sosiaalisen median feikkitilit ovat hyvin yleisiä, ja lukuiset julkkikset ovat varoitelleet mahdollisista huijauksista. Uhreiksi ovat joutuneet muiden muassa muusikko Marco Hietala, radiojuontaja Jone Nikula, laulaja Arttu Wiskari, kirjailija Juha Vuorinen, Apocalyptica-yhtyeestä tuttu Eicca Toppinen sekä näyttelijä Aku Hirviniemi.

Lue myös: Aku Hirviniemi joutui huijarin uhriksi, Krista Kososelta yllättävä kuitti: "Luottamus on mennyt!"