fbq
Kotimaa
17.05.2022 12:08
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Metti Forssell
Suuri suru: Metti Forssellin sometauon traaginen syy selvisi
Kotimaa
17.05.2022 12:08
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Muotibloggaaja ja sisällöntuottaja Metti Forssell piti vastikään hetken itselleen epätyypillisesti somehiljaisuutta, sillä joutui kohtaamaan suuren surun.

Aviomiehensä, ex-huippujalkapalloilija Mikael "Miklu" Forssellin kanssa kolmatta lastaan odottava Metti valotti Instagram-sivunsa tarinaosiossa syytä sometauolleen.

- Viime perjantaina jouduin hyvästelemään rakkaan isoäitini viimeiselle taivasmatkalle, hän kirjoittaa ikkunan kautta otetun selfiekuvan päälle.

Lue myös: "Lievästi sanottuna helvettiä!" - Metti Forssell tilittää elämästään vauvamahan kanssa

Vaaleaverikkö muistelee isoäitiään seuraavan kuvan päälle kirjoitetussa tekstissä. Kauniissa otoksessa koreilee sininen taivas, valkoisia pilviä ja vihannoiva puu.

- Mummin kanssa meillä on niin paljon ihania muistoja yhdessä - vietimme pikkuveljen kanssa varsinkin kesäisin paljon aikaa hänen kanssaan maalla, Metti palauttaa mieleensä.

- Mummista päällimmäisenä mieleen jää ehdottomasti iloisuus, positiivisuus ja läsnäolo, hän kertoo ja muistelee mummin olleen aina iloinen ja hyvällä tuulella.

- Koskaan en kuullut hänen sanovan pahaa sanaa toisesta ihmisestä eikä hän koskaan valittanut mistään.

Lue myös: Mikael ja Metti Forssellilta ilouutinen: "Vielä yksi maali"

Mummin upea elämänasenne opetti Metille paljon.

- Jos isoäitini jotain minulle omalla esimerkillään opetti on se ehdottomasti ymmärtäväisyys muista ihmisiä kohtaan ja että muistaisimme olla onnellisia ja arvostaa elämän pieniäkin asioita ihan joka päivä, muistoihinsa uppoutunut Metti kertoo

- Lepää rauhassa mummi.

Lue myös: Metti Forssell paljastaa, miten avioliitto Mikaelin kanssa on pysynyt onnellisena: paneutuvat päivätreffeillä toisiinsa syvällisesti - ”Lapset päivähoidossa, voimme keskittyä vain toisiimme"

Myöhemmin Metti julkaisi myös postauksen, jossa kiittää kaikista ilmoittamansa suru-uutisen jälkeen saamistaan viesteistä.

- Isoäitini oli ihana, lämmin ja rakastava ihminen. Tulen ikävöimään häntä niin kovasti, Metti kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Vau, mikä kaunotar! Meikitön futisrouva Metti Forssell bongattiin ruokaostoksilta – kuvat!

Seuraajat ovat tukeneet Mettiä surun keskellä viestien lisäksi myös kommentoimalla kuvaan.

- Suuri suru. Mummit ovat niin tärkeitä ja jättävät jälkeensä ison aukon. Voimia! seuraaja samaistuu.

- Lämmin osanottoni suureen suruun, kommenteissa tsempataan.

- Lämmin voimahali sinulle, eräs toivottaa.

Suomen Beckhameiksikin tituleeratut Metti ja Mikael menivät naimisiin vuonna 2014. Kaksilapsinen pari julkisti vauvauutiset tammikuussa. Kolmannen lapsen laskettu aika on ilmeisesti kesällä.

Lue myös: Metti Forssell teki ison muutoksen kauneusrutiineihinsa - Mikael-rakas yllättyi lopputuloksesta: "Näytät ihan 16-vuotiaalta"