fbq
Kotimaa
21.04.2022 14:54
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Metti Forssell
"Lievästi sanottuna helvettiä!" - Metti Forssell tilittää elämästään vauvamahan kanssa
Kotimaa
21.04.2022 14:54
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Suosikkibloggaaja Metti Forssell lomailee parhaillaan perheineen Espanjassa.

Ex-huippujalkapalloilijapuolisonsa Mikael "Miklu" Forssellin kanssa kolmatta lastaan odottava Metti listasi Instagram-sivullaan tuoreeseen vauvamahajulkaisuun kokemuksiaan matkustamisesta raskaana ollessa.

Kaunotar kertoo, ettei toivo liikaa ohjelmaa tai suunniteltuja menoja.

- Kaipaan lomalta vaan tosi rentoa meininkiä (tosin tämä pätee kyllä mun kohdalla muutenkin - raskaana tai ei), hän kirjoittaa.

- Nälkä iskee nopeasti (ja usein), joten mukana on hyvä olla pientä snacksiä koko ajan. 

Lue myös: Mikael ja Metti Forssellilta ilouutinen: "Vielä yksi maali"

Lue myös: Paparazzikuvat paljastavat: Mikael Forssell yritti luikahtaa paikalta – Metti-vaimo singahti perään

Yksi huono puoli raskaana reissaamisessa kuitenkin on.

- Lentokoneessa istuminen oli lievästi sanottuna helvettiä näiden mun alaselkä- ja liitoskipujen kanssa, hän paljastaa, ja kertoo ettei lähtisi pitkälle lennolle raskaana ollessaan.

- Tuo Espanjan 4,5 tunnin lento oli ainakin mulle maximi.

Metti kertoo, että raskaana matkustaminen voi olla yhtä ihanaa, kuin koska tahansa muulloinkin. Hän on matkustanut kaikissa kolmessa raskauden vaiheessa, ja preferoi kaupunkiloman sijaan rentoa rantalomaa.

Lue myös: Metti Forssell teki ison muutoksen kauneusrutiineihinsa - Mikael-rakas yllättyi lopputuloksesta: "Näytät ihan 16-vuotiaalta"

Mikael on jakanut Instagramissa perheen lomakuulumisia videomuodossa. Julkaisemassaan hauskassa pätkässä fudisklaani pelailee yhdessä jalkapalloa porottavan auringon alla, pelkät uimapuvut päällä.

- Raskaana oleva vaimoni halusi nauttia aurinkotuolista. Jalkapalloperheellä oli muita suunnitelmia hänelle, Mikael kirjoittaa videon alle vapaasti suomennettuna.

Hän myös ehdottaa Metille "lisää skidejä" videon kommenteissa, jotta he voisivat perustaa oman jalkapallojoukkueen.

Lue myös: Suosikkibloggaaja Metti Forssell julkaisi suloisen kuvan miehestään Mikaelista ja perheen lapsista: "Paras asia, jonka tiedän"

Metti on myös jakanut filmin omissa Instagram-tarinoissaan.

- Monet teistä odotteli, että milloin Miklu "perinteisesti" heittää mut uima-altaaseen, hän kirjoittaa videon päälle.

- Tällä kertaa se onneksi säästeli mua (eli lastaan), mut eikö tää ole ihan yhtä paha...minä joudun tuolla ihan chickeninä painaa fudista, Metti vitsailee.

- Onneks syntyy tää kolmas lapsi, niin saa Milku pelata kolmen kanssa niin, et MENEE JENGIT TASAN ja mä saan makaa sunbedillä tyytyväisenä, kaunotar iloitsee.

Lue myös: Metti Forssell paljastaa, miten avioliitto Mikaelin kanssa on pysynyt onnellisena: paneutuvat päivätreffeillä toisiinsa syvällisesti - ”Lapset päivähoidossa, voimme keskittyä vain toisiimme"

Miklu ja Metti ovat olleet naimisissa vuodesta 2014 saakka. Pariskunta ei ole paljastanut kolmannen lapsen laskettua aikaa. He kertoivat vauvauutisesta tammikuussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »