fbq
Uutiset
29.10.2020 16:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
metti ja mikael forssell
Metti Forssell paljastaa, miten avioliitto Mikaelin kanssa on pysynyt onnellisena: paneutuvat päivätreffeillä toisiinsa syvällisesti - ”Lapset päivähoidossa, voimme keskittyä vain toisiimme"
Uutiset
29.10.2020 16:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Ex-jalkapalloilija Mikael Forssellin, 39, vaimo Metti Forssell, 29, paljastaa tuoreessa blogipäivityksessään, kuinka heidän avioliitossaan säilyy romantiikka. Pariskunta meni naimisiin elokuussa 2014, ja he elävät onnellista perhe-elämää lastensa kanssa. Mettin mielestä heidän onnellisuutensa salaisuus on päivätreffeissä ja läsnäolon tärkeydessä. 

- Olemme aina antaneet mieheni kanssa toisillemme paljon aikaa ja huomiota. Se on ehdottomasti meidän reseptimme onnelliseen parisuhteeseen. Meille on valtavan tärkeää olla toisillemme läsnä, tehdä yhdessä asioita, keskustella ja kuunnella. Lapsiarjessa ja muutenkin kiireisen elämänvaiheen keskellä toisen huomioiminen sekä läsnäolon merkitys ovat vain korostuneet entisestään.

Lue myös: Metti-vaimo Mikael Forssellin villistä bileillasta Seiskalle: ”Jodelissa levitetään perättömiä väitteitä!” 

Avioparilla on tapana tehdä viikoittaisia päivätreffejä, jolloin he tekevät yhdessä jotain. Yhteinen puuhastelu voi vaihdella urheilusta ruokahetkiin. 

- Meillä molemmilla on hieman poikkeukselliset työajat, joiden puitteissa pystymme järjestämään aikaa toisillemme myös päivisin. Olemme havainneet päivätreffit erittäin toimivaksi konseptiksi, sillä päivisin on yleisesti vähemmän porukkaa liikkeellä. Tennisvuoro järjestyy helpommin ja ravintoloissa ja kahviloissa on rauhallisempaa. Lapsille ei myöskään tarvitse erikseen järjestää hoitoapua, kun ovat kuitenkin normaalisti arkena päivähoidossa.

20190117, Helsinki. Urheilu Gaala 2019. Vuoden 2018 suomalaisen urheilun ja liikunnan huippuhetkiä juhlitaan Urheilugaalassa Helsingin Hartwall Arenalla. Mikael ja Metti Forsell Timo Korhonen / All Over Press
Mikael ja Metti Forsell juhlistamassa suomalaisen urheilun huippuhetkiä Helsingissä punaisella matolla vuoden 2019 Urheilugaalassa.

Miksi treffeille?

Mettillä on yksinkertainen syy siihen, miksi pariskunta haluaa käydä päivisin treffeillä kahdestaan. Syynä on puolison täydellinen huomioiminen ja läsnäolo, mikä ei aina lapsiperheessä onnistu. 

- Kun olemme kahdestaan, voimme sulkeutua omaan kuplaamme ja keskittyä vain ja ainoastaan toisiimme. Jokainen haluaa tulla kuulluksi ja kokea, että heidän sanomisillaan on merkitystä ja väliä. 

Lue myös: Mikael Forssellin ja kampaajablondin hempeilystä nousi kohu – nyt puhuu Metti-vaimo: ”Tunnen kyseisen naisen!”

Metti pitää valtavan tärkeänä sitä, että voi kunnolla paneutua Mikaelin kanssa syvällisiin keskusteluihin. Hän ei koe pääsevänsä vastaavanlaiselle tasolle, jos lapset ovat keskeyttämässä heidän jutusteluaan. 

- Ennen lapsia en olisi ehkä osannut arvostaa samalla tavalla toisen jakamatonta huomiota ja läsnäoloa, miten nyt osaan. Arjessa ja elämässä tapahtuu valtavasti koko ajan, joten asioista täytyy puhua jatkuvasti. Ainakin se on meidän tyylimme, jonka avulla meidän yhteytemme säilyy. Olen kiitollinen puolisolleni, että hän pitää deittailuamme ja toisen huomioimista kiireisen arjen keskellä yhtä tärkeänä kuin minä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If I know what love is, it’s because of you. ❤️

A post shared by Metti Forssell (@mettiforssell) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »