fbq
Kotimaa
24.01.2023 16:10
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto
Riitta Väisänen
Sekavasti käyttäytynyt Riitta Väisänen tarrasi Sean Ricksin tukkaan suorassa lähetyksessä - näin juontaja kommentoi
Kotimaa
24.01.2023 16:10
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto

Tv-juontaja Riitta Väisänen, 68, oli Ylen Perjantai-ohjelman vieraana perjantaina (20.1.). Riittaa haastatteli ohjelmassa toimittaja Sean Ricks.

Haastattelu poukkoili puolelta toiselle, ja katsojat paitsi hämmästyivät, myös huolestuivat Riitan sekavahkosta käytöksestä.

Sean esimerkiksi kysyi ulosottovelkojen kanssa kamppailleelta Riitalta ohjeita muille talousvaikeuksien kanssa painiville. Riitta kehotti ihmisiä maksamaan laskunsa ajallaan. Samaan hengenvetoon hän alkoi pauhata dieselverosta ja puhe kääntyi taas ihan muuhun kuin kysyttyyn aihepiiriin.

Lue myös: Riitta Väisäsen sekoilu televisiossa hämmentää: "Myötähäpeä ja sääli jäi"

Seiska tavoitti Seanin, joka kommentoi kansaa hämmentänyttä haastatteluhetkeä kirjallisesti.

- Perjantai on ohjelma, jossa sattuu ja tapahtuu. Taisin sanoa Riitalle ohjelman lopussakin, että en ikinä unohda tätä haastattelua. Se oli kehu! hän selventää.

- Riitta on ihana ja meillä oli unohtumaton haastatteluhetki. Se ei välttämättä mennyt kuten olin suunnitellut, mutta se on juuri se, mikä tekee tällaisista kohtaamisista niin mieleenpainuvia. Kiitos, että Riitta luotti meihin ja uskalsi olla oma itsensä.

Ohjelman aikana Riitta intoutui silittelemään Seanin tukkaa ja vertasi tämän hiuslaatua Lenita Airiston tukkaan. Sean suhtautuu mitä ilmeisimmin hiushiplailuun varsin suopeasti.

- Riitalla itselläänkin on niin muhkea tukka, että sitäkin varmasti turuilla ja toreilla ihasteltu, hän kommentoi.

Lue myös: Riitta Väisäsen sekava käytös huolestutti tv:ssä - Yle kommentoi tilannetta: "Sanoisinko näin..."

Riitta Väisänen
Seiska tavoitti myös Perjantai-ohjelman tuottajan Juha Portaankorvan. - Riitta Väisänen on värikäs persoona. Väitteet ainakin siitä, että hän olisi ollut humalassa - ne eivät pidä paikkaansa, tuottaja vakuutti.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »