fbq
Kotimaa
24.01.2023 15:33
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto
Riitta Väisänen
Riitta Väisäsen sekava käytös huolestutti tv:ssä - Yle kommentoi tilannetta: "Sanoisinko näin..."
Kotimaa
24.01.2023 15:33
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto

Tv-kasvo Riitta Väisänen, 68, oli Ylen Perjantai-ohjelman vieraana perjantaina (20.1.), ja esiintyminen on saanut kansan kulmakarvat nousemaan sekä spekulaatiot heräämään. 

Toimittaja Sean Ricks haastatteli Riittaa, mutta haastateltava ei vaikuttanut keskittyvän kunnolla kysymyksiin, vaan vastaili hyvin poukkoilevasti. Sean ollut saada Riitalta suunvuoroa.

- Älä kysy vielä sitä, koska tää jatkuu tää juttu, Riitta esimerkiski keskeytti Seanin yrityksiä viedä haastattelua eteenpäin.

Tv-esiintyminen on kirvoittanut paitsi huolta, myös ikäviä kommentteja sosiaalisessa mediassa. 

Oliko se juovuksissa? Alkua vähän kuuntelin. Ei pysty, eräs kommentoija muiden muassa kirjoitti.

Lue myös: Riitta Väisäsen sekoilu televisiossa hämmentää: "Myötähäpeä ja sääli jäi"

Seiska tavoitti Perjantai-ohjelman tuottajan Juha Portaankorvan, joka kertoo tapahtumien todellisen laidan.

- Sanoisinko näin, että Riitta Väisänen on värikäs persoona. Väitteet ainakin siitä, että hän olisi ollut humalassa - ne eivät pidä paikkaansa, tuottaja vakuuttaa.

- Se on Riitan näkökulmasta ja tietysti meidänkin kannaltamme ikävää, että sellaisia ajatuksia ihmisissä heräsi. 

Somekommentointi ja spekulaatiot Riitan käytöksen johdosta ovat tuottajan mukaan hyvin harmillisia. Facebookissa osa kertoi kokeneensa vahvaa myötähäpeää, ja haastattelua kuvailtiin jopa piinaavaksi katseltavaksi.

- Yhteistyömme pelasi hyvin. Kaikki meni siinä mielessä hyvin. Riitta Väisänen on sympaattinen persoona ja ihastuttava, räiskyvä tyyppi monessa mielessä - haastatteluissakin. Hyvin ikävää oli, että moni katsoja ajatteli hänen olevan humalassa, hän korostaa.

- Toivon, että sitä ei enää spekuloida.

Lue myös: Riitta Väisänen kiidätettiin kesken Kymppitonnin kuvausten migreeniklinikalle: kilpailijat joutuivat odottamaan pari tuntia

Riitta Väisänen
Haastattelu sai voimakasta kritiikkiä, mutta somessa oltiin myös Riitan puolella. Häntä kehuttiin aitoudesta ja höpsöstä hassuttelusta.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »