fbq
Kotimaa
23.01.2023 11:39
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen
Riitta Väisänen
Riitta Väisäsen sekoilu televisiossa hämmentää: "Myötähäpeä ja sääli jäi"
Kotimaa
23.01.2023 11:39
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen

Tv-juontaja Riitta Väisänen, 68, oli Ylen Perjantai-ohjelman vieraana perjantaina (20.1.). Riittaa haastatteli ohjelmassa toimittaja Sean Ricks.

Sean kyseli Riitalta tämän pahasta ulosottokierteestä. Riitalla oli ohjelmassa meno päällä, eikä hän vaikuttanut keskittyvän kunnolla Seanin kysymyksiin. Hän vastaili kysymyksiin poukkoilevasti ja juttu lähti vähän väliä aivan uusille raiteille

Lue myös: Riitta Väisänen selätti valtavan ulosottovelkansa – etsii sopua pankin kanssa

Riitta muun muassa intoutui silittelemään Seanin tukkaa ja vertasi tämän hiuslaatua Lenita Airiston tukkaan.

Raha-asioista puhuttaessa Riitta kertoi omistaneensa hevosia ja totesi samaan hengenvetoon:

- Näkyyks muuten maha pahasti tässä sivukuvassa?

Lue myös: Riitta Väisänen joutui myymään hevostallinsa – näin pankin kanssa riitelevän suosikkijuontajan talousvaikeudet alkoivat

Riitta jaaritteli poukkoilevasti, eikä Sean ollut saada suunvuoroa.

- Älä kysy vielä sitä, koska tää jatkuu tää juttu, Riitta keskeytti Seanin yrityksiä viedä haastattelua eteenpäin.

- Potkaise vähän mua, Riitta heitti välissä juontajalle.

Sean kysyi Riitalta ohjeita muille talousvaikeuksien kanssa painiville. Riitta kehotti ihmisiä maksamaan laskunsa ajallaan. Samaan hengenvetoon hän alkoi pauhata dieselverosta ja puhe kääntyi taas ihan muuhun kuin kysyttyyn aihepiiriin.

Lue myös: Spede Pasanen yhtiökumppanina – Riitta Väisäsellä oli epäonnea sijoituksissa

Perjantai-ohjelman Facebook-sivulla keskustelu Riitan vierailusta ohjelmassa käy kuumana. Sivustolla on yli 240 kommenttia, joissa katsojat analysoivat Riitan esiintymistä ohjelmassa.

- Oliko se juovuksissa? Alkua vähän kuuntelin. Ei pysty, eräs kommentoija kirjoittaa.

- Montako promillea? toinen aprikoi.

- Olipa piinaavaa katsottavaa, kolmas kuittaa.

- Oho, suoraan lähetykseen ihminen joka ei näytä olevan tilanteen tasalla! Tämä oli katsojalle kauheaa, myötähäpeä ja sääli jäi sekä kysymys, oliko pakko? yksi kommenteista kuuluu.

- Ensimmäisen kerran koin myötähäpeää hänen esiintyessä. Tilannetaju olla haastateltavana petti häneltä täysin. Nyt hänen aina niin hyvät spiikit eivät toimineet. Oli ikävää sekoilua, keskustelija analysoi.

- Myötähäpeän tunne minullakin. Väisäsen poukkoileva hössötys oli ihan kauheaa kuultavaa, toinen komppaa.

- Hävetti oikein Riitan puolesta, tais olla Riitta aivan sekaisin, liekkö olisi halunnut varastaa show itselleen, kirjoitetaan.

- Toivottavasti ei enää näy televisiossa. Ei anna suunvuoroa juontajalle, ja itseensä täynnä oleva entinen juontaja, eräs katsoja toteaa.

Toisaalta värikkäänä tv-persoonana tunnettu Riitta saa myös kannustusta osalta katsojista.

- Hiukan Riitta tonttuili, mutta haastattelu meni kumminkin ihan hyvin. Tällainen hiukan höpsöhän se oli Riitan rooli niin Kymppitonnissa kuin Speden elokuvissakin. Ei kaikkien tarvitse esittää itseään viisaampaa, yksi kommentoija kirjoittaa.

- Tässä ykstotisten torvensoittajien maassa ei ymmärretä erilaisia. Riitta ei oo pönöttäjä eikä tosikko vaan avoin ja mainion itseironinen. Tässä maassa pidetään tyhmänä ja sairaana sitä, mitä ei itse olla tai snaijata. Myötähäpeäni monen kommentoijan puolesta! palstalla kehutaan.

- Luonnonlapsia saisi olla enemmän tässä maailmassa. Taiteilijoiden keskuudesta olen heitä löytänyt. Riitta you made my day! eräs tilittää tuntojaan.

- Kaikilla meillä on omat erityisyytemme, outoutemme, sairautemme jne. Pääasia, että ihminen on oma itsensä eikä feikki, yksi katsoja pamauttaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »