fbq
Kotimaa
25.06.2022 08:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto
Sara Sieppi
Kiekkotähti, muusikko ja miljonääri – muistatko nämä Sara Siepin suhdesutinat?
Kotimaa
25.06.2022 08:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto

Somevaikuttaja ja ex-missi Sara Sieppi, 31, vietti touko-kesäkuun vaihteessa salaista lemmenlomaa Kreikan saaristossa jalkapalloilija Pyry Soirin, 27, kanssa. Kaunotar vahvisti viime viikon torstaina Ilta-Sanomissa seurustelun mutta ei kertonut suhteesta sen enempää.

Lue lisää: IS: Sara Sieppi seurustelee Huuhkajien Pyry Soirin kanssa - tällainen on Saran uusi kulta

Julkkisuransa alussa Sara Sieppi profiloitui kiekkomissiksi. Hän suhtautui asiaan itseironisesti.

Pian missikruunun saatuaan vuonna 2011 Torniosta kotoisin oleva kaunotar törmäsi maailmanmestaruuden voittaneeseen kultaleijonaan Mikael Granlundiin.

Kultaa juhlinut kaksikko bongattiin intiimeistä suutelutunnelmista oululaisesta yökerhosta. Sara ja Mikke päätyivät isosti Seiskan kanteen tammikuussa 2012, kun Sara yritti saada juhlatuulella ollutta Mikkeä mukaansa, mutta Mikke juoksi karkuun.

SEISKA 21/2012 Sara ihastui kiekkoilija Mikael Granlundiin alkuvuonna 2012.
SEISKA 21/2012 Sara ihastui kiekkoilija Mikael Granlundiin alkuvuonna 2012.

Miken jälkeen Seiska uutisoi Saran sutinoineen kanadalaisen NHL-miljonäärin Teddy Purcellin kanssa.

Lue myös: Ensimmäinen yhteiskuva! Sara Siepin ja Pyry Soirin lempi roihusi salalomalla

Petetty puoliso

Sara eli pitkään sinkkuna, kunnes kohtasi näyttelijä, juontaja ja laulaja Roope Salmisen tämän musiikkivideon kuvauksissa 2013.

Pari julkisti seurustelevansa vuonna 2015. Auvoa kesti kolme vuotta. Eron jälkeen Sara tilitti somessa tulikivenkatkuisesti Roopen pettäneen häntä usean kumppanin kanssa.

Kun elää suhteessa, joka on täynnä pettämistä ja valehtelua, se jättää isot jäljet sen jälkeiseen elämään, murtunut Sara avautui.

Roope ilmoitti vuosi eron jälkeen saavansa lapsen näyttelijä Helmi-Leena Nummelan kanssa. Pari erosi tänä keväänä, lapsensa kaksivuotissyntymäpäivän kynnyksellä.

SEISKA 40/2018 Saran ja Roope Salmisen kolmivuotinen suhde päättyi syksyllä 2018 ”arvomaailmojen erilaisuuden vuoksi”.
SEISKA 40/2018 Saran ja Roope Salmisen kolmivuotinen suhde päättyi syksyllä 2018 ”arvomaailmojen erilaisuuden vuoksi”.

Lue myös: Ökyilyä lemmenlomalla! Pyry Soiri ja Sara Sieppi nauttivat uskomattomasta hemmottelusta  – luksushuoneen hinta 1 600 euroa yöltä  

Muusikko ja miljonääri

Roopen jälkeen Saralla on riittänyt vientiä, vaikka hän ei ole tuonut deittikumppaneitaan julkisuuteen.

Seiska uutisoi vuonna 2020 Saran viihtyneen laulaja Lucas Zisckan kainalossa.

Viime vuonna Seiska paljasti Saran deittailevan Tukholmassa opiskellutta komeaa miljoonaperijää. Sara kuitenkin kiisti seurustelun.

Sara kuvasi elämäänsä Iholla-sarjaan vapun ja alkusyksynvälillä vuonna 2021. Hän paljasti itkuisena ohjelmassa eronneensapuolitoista vuotta kestäneestä on–off-suhteesta mutta ei kertonut, kuka seurustelukumppani oli ollut.

Sara on kertonut haksahtaneensa aiemmin pahoihin poikiin.
Sara on kertonut haksahtaneensa aiemmin pahoihin poikiin.

Lue myös: Sara Siepin ökyilyn taustat selvisivät: Tämän vuoksi Sara voi huoletta nauttia etelässä katkarapuja – veret seisauttava rahasampo

Säpinää sokkotreffeillä

Eron jälkeen Sara paljasti ohjelmassa tutustuneensa sokkotreffeillä ulkomailla asuvaan mieheen. Hän lensi viime kesänä miehen luo yhden yön reissulle. Ohjelmasta ei käynyt ilmi, puhuiko Sara Pyry Soirista.

– Hän on kyllä tosi kiltti. Juuri sellainen, että se on vastakohta sille, millaisiin ihmisiin mä normaalisti ajaudun. Se on pelkästään hyvä asia, Sara pohti ohjelmassa.

– Minulla on harvoin sellaisia ihmisiä elämässäni, että joku laittaa minut etusijalle. Se on vaan erikoista, koska sekaannun aina aivan erilaisiin, erityyppisiin ihmisiin. Siksi olen, että vau, miten olen tuollaisen ihmisen tavannut, koska se ei ole yhtään mun tapaista. Mutta ihanaa, että olen.