fbq
Kotimaa
24.01.2022 11:00
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sara Sieppi ja Sabina Särkkä
Sara Sieppi ja Sabina Särkkä remusivat shottibileissä aamuun asti
Kotimaa
24.01.2022 11:00
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Somevaikuttaja Sara Sieppi ja malli Sabina Särkkä ystävystyivät 10 vuotta sitten missipiirien kautta, ja kaksikko on siitä lähtien ollut toisilleen todella läheiset ystävät.

Seiska uutisoi kuitenkin tammikuun alussa, että Saran, 30, ja Sabinan, 33, ystävyys olisi ajautunut katkolle. Ex-missikaunottarien somekanavat ovat päivittyneet tasaiseen tahtiin, mutta yhteiskuvia tai kommentteja toisilleen he eivät ole vaihtaneet somessa lokakuun alun jälkeen.

Saran ja Sabinan yhteisen ystäväpiirin on myös huhuttu jakautuneen kahtia, eivätkä Sara ja Sabina ole viihtyneet enää kovin tiiviisti yhdessä.

Lue lisää: Sara Siepin ja Sabina Särkän kymmenen vuoden ystävyys katkolla - näin Sabina kommentoi väitettyä välirikkoa

Shottijuhlat Helsingissä

Viikonlopun perusteella Saran ja Sabinan ystävyys voi kuitenkin hyvin, sillä lauantaina he juhlivat railakkaasti yhdessä samassa seurueessa.

Sekä Sara että Sabina julkaisivat Instagram-tarinoissaan videoita, joiden perusteella kaksikko kävi yhteisellä päivällisellä helsinkiläisravintolassa muun muassa Shirly Karvisen ja Sini Sabotagen kanssa.

Sara ja Sabina ovat olleet tuttu näky yhdessä Helsingin ravintola- ja iltaelämässä.
Sara (vas.) ja Sabina ovat olleet tuttu näky yhdessä Helsingin ravintola- ja iltaelämässä.

 

Iltapäivällä nautitun ruokailuhetken jälkeen ja ravintoloiden sulkeuduttua seurue jatkoi iltaa Helsingin ytimessä sijaitsevassa bilekämpässä. Kaveriporukan julkaisemien videoiden perusteella naiset joivat railakkaaseen tahtiin shotteja sekä lauloivat ja tanssivat villisti keskenään. Somepäivitysten mukaan juhlat jatkuivat aamuyöhön saakka.

Saran videotarinassa Sabina poseerasi ja juhli erittäin iloisena, ja myös Sabina julkaisi shottienhuuruisia videoita Sarasta ja muusta ystäväseurueesta. Videoiden perusteella kaksikon välit näyttäisivät olevan erittäin lämpimät, ja jos heillä on ollut jonkinlaista kahnausta keskenään, nyt sovinto taitaa olla viimeistään tehty.

Lue myös: Shokkipaljastus lähipiiristä: Sara Siepin ja Alisa-siskon välit viilenivät – somekaunottaren yllätysratkaisu herätti spekulaatiot

Sabina ja Sara
Sabina Särkkä on vuoden 2012 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa ja Sara puolestaan vuoden 2011 Miss Suomi.

 

"Ei ole ollutkaan draamaa"

Seiska tavoitti Sabina Särkän maanantaiaamuna (24.1.) puhelimitse. Sabina myönsi kaksikon käyneen viikonloppuna ravintolassa, ja painotti, että kaunotarten välit ovat kunnossa.

- Ei siinä (väleissä Saran kanssa) ole ollutkaan mitään draamaa missään vaiheessa. Olen tästä teille aiemminkin kommentoinut.

Minkälainen ilta teillä oli?

- Mulla on nyt vähän työhommat tässä kesken, joten en ehdi nyt kommentoida enempää. Mukavaa päivän jatkoa, Sabina sanoi.

Tammikuun alussa Sabina kommentoi Seiskalle, ettei kenenkään tarvitse olla huolissaan kaksikon väleistä. 

– Ei tässä mitään. Kaikki on ihan hyvin, Sabina sai sanotuksi tammikuun alussa.

Lue myös: Nakuyllätys: Sabina Särkkä poseeraa yläosattomissa, haluaisi muuttaa yhden asian itsessään - sensuellit kuvat ja video!

Seiska ei tavoittanut Saraa kommentoimaan viikonlopun juhlia.