fbq
Kotimaa
17.03.2023 09:02
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
saara aalto
Saara Aallon suuri uutinen kirvoitti närkästystä somessa: "Säälittävämmäksi ei voi enää mennä"
Kotimaa
17.03.2023 09:02
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Saara Aalto kiusoitteli someseuraajiaan tällä viikolla monena päivänä vihjaamalla, että hänellä on todella suuria uutisia kerrottavanaan. Spekulaatiot Saaran uutisista kävivät villeinä.

Torstaina Saara vihdoin paljasti kovasti ennakkoon mainostamansa uutisen Instagramin tarinoissaan.

Lue myös: Saara Aalto lupaili suuria ja hiljeni lopulta kokonaan: "Olen tehnyt ison päätöksen"

Uutinen on: Saara tekee jatkossa somesisältöä kahdelle eri sometilille. Alkuperäinen saaraalto-tili pysyy englanninkielisenä kansainvälisiä faneja silmällä pitäen. Saara tekee jatkossa suomenkielistä sisältöä nofear.company-tilille.

Saara selittää somessa, että muutos on hänelle iso, sillä hän on kipuillut asian kanssa. Saara kertoo, että hänellä on ollut vaikeuksia tuottaa somesisältöä ajatellen sekä kansainvälisiä sekä suomalaisia seuraajiaan.

Viimeisten kolmen vuoden ajan Saara on keskittynyt laulamisen sijaan henkisyyteen ja itsensä kehittämiseen. Hän haluaa jakaa ajatuksiaan oivalluksistaan suomeksi toisella sometilillään. Artistina hän jatkaa englanninkielisen sisällön tuottamista.

- En pysty mahduttamaan itseäni vain yhteen sometiliin, joten jaan itseni kahteen eri sometiliin, Saara kiteyttää.

Lue myös: Saara Aallon Meri-rakas: ”Et voi rakastaa toista, ennen kuin…”

Saara Aallon artistitilillä on tällä hetkellä reilut 121 000 seuraajaa. Saaran ja puolisonsa Merin ylläpitämällä No Fear Company -tilillä on reilut tuhat seuraajaa.

Keskustelualusta Jodelissa Saaran suurta uutista on päivitelty sarkastiseen sävyyn.

- Oikeasti, tää Saara Aallon iso ja vakava ilmoitus, josta tiisannut kaksi päivää on se, että jatkossa hänellä on kaksi Instagram-tiliä, yksi kommentoija napauttaa äliistelevän ja kauhistelevan emojin kera.

- Ääh! Odotin joulukiertuetta, toinen heittää.

- Naurettavaa, kolmas kiteyttää.

- Säälittävämmäksi ei voi enää mennä, kuuluu erään kommentoijan analyysi.

Lue myös: Piilokameraohjelman juontajana nähtävä Saara Aalto jätti taakseen kiireisen matkalaukkuelämän: ”En usko palaavani entiseen”

Saara nousi julkisuuteen Talent Suomi -ohjelmassa vuonna 2007. Kakkossijalle hän on päässyt Suomen euroviisukarsinnoissa vuonna 2011, The Voice of Finlandissa vuonna 2012 sekä Uuden Musiikin Kilpailussa ja Ison-Britannian The X Factor -kilpailussa vuonna 2016. Saara edusti Suomea vuoden 2018 euroviisuissa Monsters-kappaleellaan.