fbq
Kotimaa
09.03.2023 12:38
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
meri aalto
Saara Aallon Meri-rakas: ”Et voi rakastaa toista, ennen kuin…”
Kotimaa
09.03.2023 12:38
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Monen julkisuuden henkilön tavoin myös laulaja Saara Aallon, 35, puoliso Meri Aalto, 35, pysähtyi naistenpäivänä (8.3.) miettimään itseään ja sitä, miten hän tällä hetkellä voi.

Meri tilittää, että on ollut aikoja, jolloin hän ei huolehtinut itsestään juurikaan. 

Lue myös: Pääministeri Sanna Marin biletti taas: hieroi miestä ja rikkoi lasin

Saaran vaimo ja manageri Meri porautuu syvällisiin ajatuksiin itsestään, sitä mitä hän oli ennen ja kuinka kovasti hän on tehnyt töitä sen eteen, että oppisi arvostamaan itseään enemmän.

- Mitä enemmän huolehdin itsestäni. Mitä enemmän rakastan itseäni. Mitä enemmän panostan itseeni. Mitä enemmän puhun itselleni kauniisti. Sitä enemmän vedän puoleeni hyvää, runsautta, iloa, keveyttä, onnea, valoa, ynnä muuta sellaista, Farmi Suomi -ohjelmassa kilpaileva Meri riimittelee päivän mietelauseitaan Instagram-päivityksessään.

- Se saa mut automaattisesti haluamaan antaa sitä myös muille. Mä pursuan halusta jakaa, opettaa ja olla esimerkkinä. Palvella tätä maailmaa, hän lataa voimalauseita.

Hän kertoo, että on aina ennen tehnyt toisin. Pitänyt huolta muista, antanut muille, panostanut muihin sekä tsempannut muita.

- Ja unohtanut siinä sivussa itseni. Mutta siinä kävi sellainen "pikku juttu", että sit yhtäkkiä ei ollut enää mistä antaa. Ei ollut antaa muille, eikä ollut antaa itselle.

Meri kertoo, että on jo vuodesta 2018 opetellut elämään uudella asenteella.

Lue lisää: Farmi Suomi alkoi draamalla: Huonovointinen Helena Lindgren poistui farmilta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto)

- Vanha minä olisi ajatellut, että on itsekästä pistää itsensä etusijalle tai edes ajatella näin. Enkä edes olisi osannut tehdä niin vaikka olisin halunnut. Se on vaatinut treeniä, se vaatii toistoja, hän summaa sitä, millainen matka uuteen Meriin on ollut.

- Kun pistät itsesi etusijalle, sen jälkeen se mitä haluat antaa tulee puhtaasta ja pyyteettömästä rakkaudesta. Se tulee antamaan kaikille enemmän, rohkaisee myös muita.

Meri kertoo myös, että on ottanut onkeensa vanhasta viisaudesta:

- Nyt ymmärrän paremmin sanonnan "et voi rakastaa toista, ennen kuin rakastat itseäsi", hän lopettaa avautumisensa.

Lue myös: Tiesitkö näitä asioita Saara Aallosta? Paljasti yksityiskohtia elämästään merkkipäivänä: ”Elämä oli maagista!”