fbq
SuoratoistoPiilokameraohjelman juontajana nähtävä Saara Aalto jätti taakseen kiireisen matkalaukkuelämän: ”En usko palaavani entiseen”
Piilokameraohjelman juontajana nähtävä Saara Aalto jätti taakseen kiireisen matkalaukkuelämän: ”En usko palaavani entiseen”

Laulaja Saara Aalto tekee uuden aluevaltauksen juontamalla Prime Video -suoratoistopalvelun uutta, 16.12. alkavaa piilokamerasarjaa Saara Aalto pränkkää Suomea.

– Se on kupliva hyvän mielen ohjelma ja suunnattu koko perheelle. Piilokamerayllätyksissä ei nolata ketään. Enemmänkin noloihin tilanteisiin joudun minä itse, mutta se sopii minulle oikein hyvin, Aalto kommentoi uutuussarjaa.

Piilokamerajekkujen yllättämäksi päätyvät muun muassa Jukka Hildénin, Sauli Koskisen ja Oona Kivelän kaltaiset julkkikset, Justimus-komediaryhmä sekä aivan tavalliset kaduntallaajat.

Saara Aalto Jukka Hilden
Saara Aalto yllättää muun muassa Jukka Hildénin.

Aalto nousi pinnalle menestyttyään useissa laulukilpailuissa. Vuoden 2007 Talent Suomi -kilpailun kolmen parhaan joukkoon pääsemisestä alkanut putki huipentui Ison-Britannian The X Factor -kilpailun toiseen sijaan vuonna 2016.

Seuraavat vuodet Aalto rakensi kansainvälistä uraa muun muassa monikansallisen levy-yhtiön ja manageritoimiston alaisuudessa. Se myös tiesi asumista esimerkiksi Lontoossa.

– Olen viettänyt aikamoista matkalaukkuelämää. Kaikki on ollut hyvin aikataulutettua, on mietitty isolla tiimillä strategioita ja niin edelleen. Korona takia jouduin kuitenkin tavallaan pakkolomalle, ja se on myös antanut aikaa miettiä sitä, mitä oikeastaan edes haluan elämältäni. En usko palaavani entiseen tai esimerkiksi muuttavani enää asumaan Lontooseen, Aalto kertoo.

Lue myös: Saara Aalto hämmästyi työtarjouksesta piilokamerasarjan juontajaksi – ”Miksi te minua pyydätte?!”

– Totta kai halusin kokea kaiken sen menestyksen ja sen, että mentiin koko ajan paikasta toiseen, mutta nyt tahdon jättää kalenteriini enemmän tyhjiä kohtia, jotta voin tehdä ex tempore -asioita. Kaikki elämäni taianomaiset asiat ovat tapahtuneet silloin, kun on tuollaista tyhjää tilaa.

Esimerkinä tästä uudesta asenteesta toimii sekä nyt alkava piilokameraohjelma niin myös Aallon tämänsyksyinen vierailu Big Brother Suomi -ohjelmassa, jossa hän toimi lauluopettajana.

– Se tuli eteen nopealla aikataululla ja oli yksi parhaista kokemuksistani ikinä! Perustin jo pandemian aikana verkkoon laulukoulun, ja nyt pääsin tekemään samaa ihmisten kanssa kasvokkain. Se oli liikuttavaa ja merkityksellistä.

Saara Aalto pränkkää Suomea alkaa Amazonin Prime Video -palvelussa 16. joulukuuta.

Saara Aalto pränkkää Suomea Justimus
Justimus-ryhmä ei juuri hätkähdä Saara Aallon pränkkäämisestä.

 

16.12.2022 07:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Prime Video

Seuraa meitä somessa