fbq
Kotimaa
29.08.2022 15:12
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Rosanna Kulju
Rosanna Kulju ärähtää someseuraajilleen: ”Pidä turpa kiinni”
Kotimaa
29.08.2022 15:12
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex-missi ja somevaikuttaja Rosanna Kulju, 31, on tuohtunut ihmisten törkykommenteista sosiaalisessa mediassa. Hänen mukaansa jopa julkisuudesta tuttujen henkilöiden lapset saavat osakseen vihapuhetta.

Lue myös: Näin hulppeasti Rosanna Kulju juhli syntymäpäiväänsä – hehkutusta ja rakkaudentunnustus

Kaunotar julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka ohessa hän tilittää aiheesta.

Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin pidä turpa kiinni. Eiks se sanonta mene niin? Tai no, ehkä se on et ole hiljaa eikä turpa kiinni mutta eipä takerruta yksityiskohtiin, Rosanna pohjustaa aihetta kuvatekstissään.

– Mun edelliseen kuvaan tuli taas sellasta tekstiä että kyllä sitä miettii mihin tämä maailma on menossa. Kaikkea haukutaan ja arvostellaan, tämä on mennyt jo niin pitkälle että julkisuuden henkilöiden lasten ulkonäköä ruoditaan. Tai jonkun korvia. Siis SAIRASTA.

Lue myös: Nyt riitti! Rosanna Kuljulta tiukka viesti kuukautiskivuista - rajua palautetta someseuraajille: "Tämä on todella ahdistavaa"

Vaikka Rosanna on tyytyväinen omaan kehoonsa, hän saa jatkuvasti ilkeitä kommentteja siihen liittyen.

Annetaan kaikki olla sellaisia mitä on eikä kommentoida jos ei ole hyvää sanottavaa. Mun paino on asia josta kuulen jatkuvasti. Nyt painan 74kg (just kävin lääkärissä vaalla, kotona ei ole vaakaa ollut vuosiin) ja esim missiaikoina 2014 painoin 53kg. Siinä on 20kg eroa mutta mitä sitten. Mä olen elänyt. Treenannut. Aikuistunut. Muuttunut. Ja hyvä niin. Tämä on minulle täysin ok ja viihdyn nahoissani joten silloin sen pitäisi olla ok myös muille, Rosanna tokaisee. 

Ex-missi haluaa muistuttaa seuraajia sanomaan toisilleen hyviä sanoja.

Aloitetaan tämä viikko kehumalla toisiamme: kauniista hymystä, aurinkoisesta olemuksesta tai hyvästä palvelukokemuksesta. Kliseistä mutta taivaan tosi asia: lets spread more love, less hate, Rosanna toteaa.

Lue myös: Rosanna Kuljulta herkkä tilitys juhannuksesta: "Oon jo valmiiksi hajalla"

Rosanna emännöi vuosia Miss Helsinki -kisaa, viimeisen kerran vuonna 2021. Tämän vuoden toukokuussa kaunotar ilmoitti sosiaalisessa mediassa eronneensa rakkaastaan, jonka hän piti koko seurusteluajan poissa julkisuudesta.