fbq
Kotimaa
21.04.2022 19:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Romutransu.
Romutransu suuttui silmittömästi - lähettää ruosteisen raivoisat terveiset arvostelijoilleen: ”Haistakoot paskan!”
Kotimaa
21.04.2022 19:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi aiemmin Romutransuna tunnetun Markus Kuotesahon mollivoittoisesta viikonlopusta. Romu oli pyydetty viime viikonloppuna tuplakeikoille Varsinais-Suomeen, eivätkä Seiskaan yhteyden ottaneet silminnäkijät olleet näkemäänsä tyytyväisiä.

Eivätkä kyllä myöskään kuulemaansa, sillä paikallaolijoiden mukaan Romu olisi heittänyt Kyrössä sijaitsevassa Raikulin raitti -ravintolassa vain yhden kappaleen.

– Romutransu käyttäytyi oikukkaasti, sillä hän ei meinannut millään aloittaa laulamista, vaikka hänet oli palkattu illan esiintyjäksi. Lopulta hän otti mikrofonin käteensä, ja vetäisi yhden biisin, baarikansa ärisee Seiskalle.

Lue myös: Romutransun kännikeikka floppasi - muuttunut tyyli herätti hilpeyttä - kuva!

Rymy-Eetu on Romulle entuudestaan tuttu paikka. – Olen käynyt täällä Seiskan synttäreillä. Silloin nousin lavalle haistateltavaksi. En olisi arvannut, että joskus vielä joikhaisin tällä samalla lavalla!
Romutransu kuvattuna syksyllä 2020 Rymy-Eetussa Helsingissä. – Olen käynyt täällä Seiskan synttäreillä. Silloin nousin lavalle haistateltavaksi. En olisi arvannut, että joskus vielä joikhaisin tällä samalla lavalla!

”Aivan perseestä”

Nyt Romutransu haluaa selventää illan tapahtumia Seiskalle.

Suoraselkäisenä romutransvestiittina hän kuitenkin myöntää laulunsa olleen ala-arvoista.

– Nuo Seiskan saamat väitteet ovat aivan perseestä! En minä ole siellä kiukutellut yhtään mitään, ääni ei vain kulkenut millään. Se oli aivan pohjassa kaljoittelusta johtuen.

Lue myös: ”Näyttääkö täällä muka sotkuiselta?” Romutransu Markus Kuotesaho sai ympäristöviranomaiselta tiukan määräyksen – ”On käynyt heilumassa täällä kuin tyylimylly”

Sekään ei ollut Romun mielestä hänen syytään.

Pohjois-Pohjanmaan mies kuvailee vain olleensa olosuhteiden uhri matkustettuaan aiemmin samana päivänä junalla Turkuun.

– No minä sitten tietysti menin eksymään sinne ravintolavaunuun, jossa alkoivat heti tarjota minulle juotavaa. Olin niin päissäni päästessäni myöhemmin keikalle, että turha oli edes yrittää laulaa. Perseelleenhän se meni.

Videolla Romutransu nähdään ensikeikallaan Helsingissä syksyllä 2020

Juomaan, ei rukoilemaan

Romua kuitenkin kismittää väitteet siitä, että hän olisi hoilannut vain yhden kappaleen.

– Joku poika tuli sanomaan, että lähde hänen kanssaan laulamaan. Lauloin minä siellä sen yhden duetonkin, ja siitähän yleisö tuntui tykänneen kovasti. Antoivat oikein aploditkin. Miksei siitä vinkattu teille mitään? Romu jyrisee.

Lue myös: Romutransun tuplayllätys! Markus Kuotesahosta iskelmätähti – uusi rakas mukana studiossa!

– Enkä minä loppuillaksi minnekään baaritiskille linnoittautunut, vaan kuljin pöydästä pöytään porisemassa ja juomassa. Siitähän minulle maksetaan. Juomaanhan sinne mentiin, eikä mitään perkeleen rukouksia lukemaan!

Lue myös: Revonlahden suurmies pääsi irti! Romutransu Markus Kuotesaho villitsi fanejaan – ”Tuli vähän vahingossa keikka”

Seiskan lukija nappasi tämän kuvan "lisäkiloja keränneestä" Markus Kuotesahosta. Romutransu ei sulata moisia väitteitä.
Seiskan lukija nappasi tämän kuvan "lisäkiloja keränneestä" Markus Kuotesahosta. Romutransu ei sulata moista ulkonäön arvostelua. – Minähän olen sitä paitsi laihtunut! Haistakoot paskat!

Ei päässyt jörnäyttämään

Romutransu ei voi sulattaa, että paikallaolijat arvostelevat myös hänen ulkonäköään. Kuotesahon kun arveltiin kerryttäneen ”hieman lisäkiloja.”

Lue myös: Rohkaisuryypystä riita! Romutransu Markus Kuotesaho heitti ensimmäisen laulukeikkansa – katso hulvaton video!

– Haistakoot paskat! Laittakoot vahvemmat linssit silmälaseihin, minähän olen vain laihtunut. Eivätkä ne arvostelijat tainneet olla niin häävin näköisiä itsekään. Katsoisivat perkele peiliin…

Romutransu kuvattuna Raahen-keikallaan kesällä 2021.
"Romutransu" Markus Kuotesaho Raahen-keikallaan kesällä 2021.

"Vanhat silikonitissit roikkuvat"

– Totta on, että nämä vanhat silikonitissit ovat alkaneet hieman roikkua. Vaan roikkuvathan ne vanhoilla akoillakin, Markus määkii rivoon tyyliinsä.

Lue myös: Helsinkiläisen baarikansan jähmettänyt Romutransu Markus Kuotesaho ensimmäisen keikkansa jälkeen: ”Varvit meinasin heittää illanmittaan!”

Viime viikonlopun värikäs keikkalauantai (16.4.) ei Markuksen mukaan saanut arvoistaan huipennusta. Hän nimittäin päätyi yksin Turun-hotellilleen.

– Luonani kävi vain yksi nainen, ja hänkin oli kaverini. Enhän minä häntä kehdannut jörnäyttää, joten jäin kokonaan ilman!