fbq
Kotimaa
07.05.2022 12:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Sanna Marin
Rokkaava yhteiskuva! Sanna Marin onnittelee Blind Channelia: "Suomen upeat euroviisusankarit"
Kotimaa
07.05.2022 12:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Pääministeri Sanna Marin ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen juhlistivat eilen (6.5.) suomalaista musiikkia Emma-gaalassa.

Lue myös: Sanna Marinin virka-asunnon vaarallinen avantouintipaikka kauhistutti ulkoilijoita: ”Putoamisriski on nyt minimoitu” – katso kuvat!

Juhlan jälkimainingeissa ahkerasti sosiaaliseen mediaan päivittävä pääministeri lisäsi kaksi kuvaa Instagram-sivulleen.

Julkaisun ensimmäisessä otoksessa hän poseeraa puolisonsa kanssa punaisella matolla, seuraavassa taas viime vuoden viisuedustajien ympäröimänä. Rokkaavassa yhteiskuvassa Sanna säteilee kimaltelevassa asussaan, ja Blind Channelin jäsenet poseeraavat pääministerin molemmin puolin tyylikkään punamustissa asuissa.

- Oli ilo olla mukana Emma Gaalassa juhlimassa suomalaista musiikkia. Onnea voittajille ja suuri kiitos kaikille kotimaisen musiikin tekijöille ja mahdollistajille! Musiikki kulkee kanssamme elämän pienissä ja suurissa hetkissä tuoden iloa ja elämyksiä meidän jokaisen elämään. Arvostan suuresti työtänne, musiikkifaniksi tunnustautunut pääministeri kirjoittaa kuvatekstissä.

Lue myös: Blind Channel kahmi Emmat ja häipyi Hampuriin: ”Lentokentälle suoraan baarista”

Instagram-tarinoihinsa Sanna on lisännyt lyhyen videopätkän, jossa kuvaa itseään ja Blind Channelin jäseniä iloisissa tunnelmissa.

- Suomen upeat euroviisusankarit, pääministeri on kirjoittanut videon päälle.

Lue myös: Pääministeri bailasi aamuyöhön ilman virkapuhelinta - oikeuskansleri antoi ratkaisunsa Sanna Marinin bilekohusta

Katso hieno yhteiskuva upotuksen oikeassa laidassa olevasta nuolesta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Lue myös: Emma-gaalaan saapunut Sanna Marin paljastaa totuuden leuanvedostaan: ”Lupaan vielä parantaa”

Pääministeri ei paljastanut Seiskan eilisessä haastattelussa suosikkiartistiaan. Hän muisteli kuitenkin erästä ikimuistoista livemusiikkikokemusta.

- Näimme Tampereella Ratinassa Red Hot Chili Peppersin keikan. Se oli todella hieno keikka, pääministeri hehkutti Seiskalle kalifornialaista rock-yhtyettä.

Asennetta tihkuvassa nahkatakissakin taannoin edustanut Sanna on myös kertonut Lilyn haastattelussa vuonna 2015 fanittavansa metalliyhtye Rage Against The Machinea.

Lue myös: Oho, Sanna Marinin tyyli muuttui - kuvat!

Sanna Marin
Pääministeri säteili Emma-gaalan punaisella matolla tyylikkäässä asussa.