fbq
Kotimaa
03.11.2022 15:38
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Temptation Island Suomi Jami Majanen
Rikoksesta syytetty TIS-Jami ja rakas: yllätyskihlat!
Kotimaa
03.11.2022 15:38
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Islandista tuttu Jami Majanen, 27, on mennyt kihloihin.

Jami seurustelee koiratrimmaajana työskentelevän rakkaansa kanssa.

Jami ja kulta kertoivat kihlauksestaan Instagram-tileillään.

Lue myös: TIS-Jami vapautui vankilasta - TIS-tähti joutuu taas oikeuden eteen

TIS-tähti julkaisi videotarinoissaan kuvan rakkaansa kädestä. Otoksessa näkyy kaunis halo-mallinen kihlasormus. Jami merkitsi päivityksensä aihetunnisteeksi "kesähäät", eli hääpäiväksi valikoituu luultavasti ensi kesän päivämäärä.

She said yes, Jami kirjoittaa Instagram-videotarinoissaan.

Myös kihlattu on jakanut videon kihlasormuksestaan. Videolla hän esittelee sormustaan sekä freesiä lilanväristä manikyyriaan kameralle. 

Lue myös: TIS-Kristopher näpäyttää somessa ex-vaimonsa pahoinpitelystä tuomittua Mikaa: "Mielestäni naistenhakkaajat..."

Jami on viime aikoina ollut otsikoissa rikostaustansa takia. Mies vapautui pitkästä tutkintavankeudessa lokakuun 19. päivä.

Jami joutuu pian oikeuden eteen uudelleen, sillä hänellä on vireillä oleva syyte Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Asiassa on TIS-tähden lisäksi myös toinen vastaaja eli syytetty. Jutun rikosnimikkeenä on rahanpesu. On toistaiseksi epäselvää, mistä Jamia tarkemmin syytetään.

Lue myös: TIS-Jami vapautui tutkintavankeudesta - somessa heti vertaus huumeparoniin

Huhtikuussa Jami vangittiin epäiltynä todennäköisin syin törkeästä huumausainerikoksesta. Hänet kuitenkin vapautettiin muutama viikko myöhemmin.

Majasella on värikäs rikostausta. Hänet on aiemmin tuomittu esimerkiksi huumausainerikoksista, rattijuopumuksista, pahoinpitelystä sekä ja ryöstön yrityksestä.

Lue myös: TIS-Jamin hurja rikostausta paljastui - huumausainerikos, rattijuopumuksia ja törkeä pahoinpitely: "Se on minun taakse jäänyttä elämää"

Seiskan haastatteluissa Majanen on vakuuttanut jättäneensä rikollisen elämäntyylin taakseen. Viimeksi hän kommentoi menneisyyttään lokakuussa 2021.

– Kolme vuotta sitten olin vielä koditon narkomaani. Nuo jutut vain kuuluvat siihen elämään.

– Se on taaksejäänyttä elämää, Majanen totesi tuolloin.

Jami oli mukana Temppareiden kohutulla 10. kaudella. Kausi poistettiin heinäkuussa Ruudusta, ja samalla sen uusintaesitykset peruttiin.

Päätös johtui siitä, että kaudella mukana ollut sinkkuosallistuja Marlon Secomandi tuomittiin törkeistä seksuaalirikoksista.