fbq
Kotimaa
20.04.2022 10:59
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Vesku Jokinen.
Rajua ryöpytystä! Vesku Jokinen raivostui silmittömästi – lataa täyslaidallisen ”nilkkien” niskaan: ”Siinähän se s***na iloisesti lepattaa, voi v***u”
Kotimaa
20.04.2022 10:59
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Punk-orkesteri Klamydian keulakuvana ja laulajana tunnettu Vesku Jokinen, 52, ei ole noussut julkisuuteen minään partiopoikana. Kärkkäistä kommenteistaan tunnettu vaasalainen antaa tällä kertaa palaa oikein kunnolla.

Vesku kaataa tuoreimmassa Instagram-päivityksessään sanallisen likasaavillisen erän ammattikunnan niskaan. Vaasalaisen veren on nimittäin saanut kuumenemaan paikallinen pysäköinninvalvoja eli tuttavallisemmin parkkipirkko tai lappuliisa.

Kyllä jos kaikki muu olis yhtä tehokasta tässä maassa ku parkkisakotus, niin elettäis totaalisessa paratiisissa, Vesku aloittaa vuodatuksensa.

Lue myös: Vesku Jokinen kuvasi naisystävänsä rinnat - somekansa riemastui: "Mukavannäkösiä dyynejä"

Klamydian laulajana tunnettu Vesku Jokinen, 52, on ollut aktiivisena musiikkibisneksessä vuodesta 1988 lähtien
Klamydian laulajana tunnettu Vesku Jokinen, 52, on ollut aktiivisena musiikkibisneksessä vuodesta 1988 lähtien.

Haukkuu nilkeiksi

Punkkari kertoo päivityksessään vieneensä lastaan harrastusten pariin, kun tuulilasiin räpsähti parkkisakko. Sitä suorasanainen persoona ei sen sijaan kerro, miksei ollut maksanut parkkimaksua tai vastaavasti laittanut mahdollisesti vaadittua parkkikiekkoa.

Lopputulema oli joka tapauksessa se, että "joku kyylä" oli ehtinyt sakottamaan punkkaria ”jo muutamassa minuutissa”, Vesku väittää.

Lue myös: Lemmenloma Kreetalla! Klamydian Vesku Jokinen kihlasi 17 vuotta nuoremman rakkaansa - kuva rokkarin kihlasormuksesta!

Kysymys kuuluu, että missä rotankoloissa nää nilkit kyttää, kun ketään ei koskaan missään näy, mutta kummasti lappu ilmestyy kyllä salamannopeesti pyyhkijään ku päänsä kääntää, Vesku vuodattaa.

Ohessa Veskun parkkisakkovuodatus:

Räppäriltä osuva kommentti

Sanallisen miekkailunsa oheen Vesku oli myös julkaissut videon, jossa kuvaa ilmeisesti autonsa tuulilasissa lepattavaa parkkisakkoa.

Siinähän se s***na iloisesti lepattaa! Voi v***u. Kiitos taas tollekin lappuliisalle, Vesku raivoaa videolla.

Lue myös: Vesku Jokinen paljastaa karun totuuden Klamydia-yhtyeen kiertuearjesta – kotiinpaluu oli aina pelkkää tärinää: ”Ihme, että olemme hengissä!” 

Tiistai-iltana (19.4.) julkaistu raivopäivitys ja sen video oli keskiviikkoaamuun mennessä kerännyt yli 25 000 katselukertaa. Veskun vuodatus oli myös kirvoittanut useita kommentteja, joista yhden oli näpytellyt räppäri Paleface alias Karri Miettinen.

Sanataiteilija siteerasi kommentissaan Klamydian vuoden 1990 julkaistua kappaletta Lappuliisa.

No se on lappuliisa, lappuliisa, lappuliisa jee jee jee! Lappuliisa sakottelee, Paleface kirjoitti kollegansa kappaletta mukaillen.