fbq
Kotimaa
22.02.2022 13:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Adobe Stock ja Instagram
Suvi Hartlin
Radiokaunotar Suvi Hartlinin Thaimaan-loma meni täysin päälaelleen - hauskat rantakuvat!
Kotimaa
22.02.2022 13:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Adobe Stock ja Instagram

Radio Novan iltapäivässä juontava Suvi Hartlin, 41, nauttii parhaillaan hiihtolomastaan tyttärensä kanssa Thaimaan lämmössä.

- Meillä on ollu niin super kivaa! Valtavan kauniita auringonlaskuja, ystävällisiä ihmisiä, lämpöä vaikka muille jakaa ja matkaseura (100-emojit) Olo on onnellinen, Suvi iloitsee Instagram-tilillään.

Suvi on jakanut päivityksessään seitsemän kuvaa, jossa yhdessä hän seisoo päällään rantahietikolla bikineissään, ja toisessa siemailee kokista rannalla loikoillen. Phuketissa ovat maistuneet tuoreet hedelmät ja myös venereissu Rachan saarelle on tullut koettua.

Lue myös: Musertava tragedia kohtasi juontaja Suvi Hartlinin - järkyttävä onnettomuus shokeeraa koko perhettä: "Meidän sydämet on nyt rikki"

Katso kaikki alkuloman kuvat klikkaamalla oletusotoksen oikealla puolella olevaa nuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

Loma alkoi koronatestien tuloksia odotellessa eristyksessä.

- Mitäpä sitä ihminen muuta. Odotellaan koronatestien tulosta, niin kauan pitää hengata vain omalla terdellä. Kaikki on tosi hyvin just nyt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

Lue myös: Tämä kuva vie jalat alta! Radiokaunotar Suvi Hartlin poseeraa superseksikkäänä bikineissä - kiltin missin leima on karissut kauas!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »